top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 27D Speed Autohoogwerker Diesel

De 27D Speed is de hoogste autohoogwerker die binnen de 3,5 t klasse valt voor rijbewijs B. De hoogwerker heeft een knikmast met een werkhoogte van 27 meter en capaciteit van 230 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 27D Speed Autohoogwerker Diesel

Socage Forste 27D Speed – 27 meter autohoogwerker

De nieuwe ForSte 27D Speed is de hoogste autohoogwerker van Socage die binnen de GVV 3,5 tons klasse valt en met een rijbewijs B kan worden gereden. De hoogwerker heeft een knik telescoopmast met een werkhoogte van 27 meter, zijdelings bereik van 12 meter en up & over 9 meter.


De werkbak is van aluminium met kunststof en kan aan beide kanten 90°draaien. De werkbak heeft een capaciteit van 230 kg met afmetingen van 1,40 x 0,70 meter en maximum van 2 personen.

De machine heeft een multifunctionewl hydraulische systeem dat zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening zodat de machinist een goede controle heeft over bewegingen vanuit de werkmand.


Optioneel: accu pakket

Optioneel kan worden gekozen voor een extra accu pakket waarmee de hoogwerker ook elektrisch kan werken zodat de hoogwerker zelf minder lawaai maakt en geen uitstoot geeft.  Voor het verrijden van de wagen blijft de diesel motor nodig.


Compacte Socage Speed autohoogwerkers

De 27D Speed is een van de nieuwste modellen autohoogwerkers van Socage en voorzien van de Socage Speed functie. Hiermee kan de hoogwerker vanaf de grondbediening en vanuit de werkbak met één druk op de knop stabiliseren, of de stempels weer binnen halen. Op deze manier kan de machinist efficiënt en veilig werken.


De serie compacte Socage Speed autohoogwerkers binnen de GVV 3,5 tonsklasse voor rijbewijs B  heeft hoogwerkers met werkhoogten tussen de 14 en 27 meter:


Vaste stempels

De autohoogwerker heeft vaste verticale stempelpoten die binnen het chassis van de wagen vallen. Hiermee heeft de hoogwerker weinig ruimte nodig en kan ook op smallere plekken worden ingezet. Bij de hoogwerker ontvangt u 4 stempelplaten.Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Kniktelescoop mast

27 meter

12 meter

9 meter

Diesel
Op Iveco, Ford, Mercedes of Renault chassis
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

230 kg

1400 x 700 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Vaste stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties Socage 27D Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page