+31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 20TJ Speed Autohoogwerker Diesel

Een autohoogwerker leasen of kopen? Wij zijn importeur van Safety Lift en werken samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze autohoogwerkers. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 20TJ Speed Autohoogwerker Diesel

Socage ForSte 20TJ Speed autohoogwerker

De Socage ForSte 20TJ Speed is een telescoop autohoogwerker met een hydraulische JIB. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 19,70 meter met een zijdelings bereik van 11,50 meter. De werkmand heeft een draagvermogen van 300 kg (voor 2 personen en gereedschap) en is 1400 x 700 x 1100 mm. 


Een van de kenmerken van deze Socage autohoogwerker is een uitstekend zijdelings bereik dat samen met de JIB het gemakkelijker maakt om obstakels op hoogte te bereiken. Door zijn compacte afmetingen en stempelbreedte is de Socage autohoogwerker 20TJ ideaal voor werkzaamheden in de binnenstad en infrastructuur werkzaamheden.


Chassis

De 20TJ  hoogwerker kan op het chassis van onder andere Icevo, Ford, Renault of Mercedes worden geplaatst in de GVV categorie 3,5 ton. Om te kunnen rijden met de auto is een B-rijbewijs nodig.


Stabilisatie (Speed HE + H)

De autohoogwerker heeft Speed stabilisatie. Vanaf de grond en de werkbak kan de hoogwerker met één druk op de knop stabiliseren en de stempels weer binnen halen. Hiermee verhoogt Socage de veiligheid en vergemakkelijkt het correcte stabilisatie proces. 


De hoogwerker heeft aan de voorzijde variabele stempelpoten (HE) en achter vaste stempelpoten (H). Een voordeel is dat de hoogwerker niet volledig hoeft te stempelen als er ruimtegebrek is en met een gereduceerde capaciteit kan werken. De machine is beveiligd en berekent automatisch de juiste waarden uit. Bij de smalste stand vallen de stempelpoten binnen het chassis van de wagen.


Een autohoogwerker leasen, kopen of huren?

Een autohoogwerker kopen kan een grote investering zijn. U kunt ervoor kiezen om de autohoogwerker te leasen. Wij zijn importeur van diverse hoogwerker merken en werken samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden. 


Safety Rent verhuurt onze huismerken. Als u de autohoogwerker maar voor een korte periode nodig heeft kunt u de 20 TJ Speed autohoogwerker huren.

Wij hebben naast nieuwe autohoogwerkers diverse occasion hoogwerkers zoals bijvoorbeeld deze gebruikte autohoogwerker.Standaard uitrusting

De 20TJ Speed autohoogwerker is standaard uitgerust met:


• Draaikrans van 700°

• Hydraulische rotatie in de werkbak 90° + 90°

• 230V en 12V in de werkbak

• Hydraulische Jib

• Automatische stabilisatie vanaf de werkbak en grond

• CAN BUS elektronisch beheersysteem

• 4 stempelplatenExtra opties

Optioneel kunnen onderstaande mogelijkheden worden bijbesteld:


• Zwaailampen

• Kunststof opbergboks

• Autohoogwerker in eigen bedrijfskleurenSpecificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoop mast met JIB

19,70 meter

11,50 meter

n.v.t

Diesel
Op Iveco, Ford, Renault of Mercedes chassis

300 kg

1.400 x 700 x 1.100 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Mutizone-stabilisatie (HE +H)

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties Socage 20TJ Speed

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.