top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage ForSte 20TJ Speed Autohoogwerker Diesel

Een autohoogwerker leasen of kopen? Safety Lift heeft autohoogwerkers in rijbewijs B-klasse tot 27 meter werkhoogte. De 20TJ SPEED heeft bijvoorbeeld een telescoopmast met jib en een werkhoogte van 19,70 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Socage ForSte 20TJ Speed Autohoogwerker Diesel

Socage ForSte 20TJ Speed autohoogwerker

De Socage ForSte 20TJ Speed is een telescoop autohoogwerker met een hydraulische JIB. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 19,70 meter met een zijdelings bereik van 11,50 meter. De werkmand heeft een draagvermogen van 300 kg (voor 2 personen en gereedschap) en is 1400 x 700 x 1100 mm. 


Een van de kenmerken van deze Socage autohoogwerker is een uitstekend zijdelings bereik dat samen met de JIB het gemakkelijker maakt om obstakels op hoogte te bereiken. Door zijn compacte afmetingen en stempelbreedte is de Socage autohoogwerker 20TJ ideaal voor werkzaamheden in de binnenstad en infrastructuur werkzaamheden.


Chassis

De 20TJ  hoogwerker kan op het chassis van onder andere Icevo, Ford, Renault of Mercedes worden geplaatst in de GVV categorie 3,5 ton. Om te kunnen rijden met de auto is een B-rijbewijs nodig.


Stabilisatie (Speed HE + H)

De autohoogwerker heeft Speed stabilisatie. Vanaf de grond en de werkbak kan de hoogwerker met één druk op de knop stabiliseren en de stempels weer binnen halen. Hiermee verhoogt Socage de veiligheid en vergemakkelijkt het correcte stabilisatie proces. 


De hoogwerker heeft aan de voorzijde variabele stempelpoten (HE) en achter vaste stempelpoten (H). Een voordeel is dat de hoogwerker niet volledig hoeft te stempelen als er ruimtegebrek is en met een gereduceerde capaciteit kan werken. De machine is beveiligd en berekent automatisch de juiste waarden uit. Bij de smalste stand vallen de stempelpoten binnen het chassis van de wagen, ideaal voor in bijvoorbeeld krappe straten.


Standaard uitrusting

De 20TJ Speed autohoogwerker is standaard uitgerust met:

• Draaikrans van 700°

• Hydraulische rotatie in de werkbak 90° + 90°

• 230V en 12V in de werkbak

• Hydraulische Jib

• Automatische stabilisatie vanaf de werkbak en grond

• CAN BUS elektronisch beheersysteem

• 4 stempelplaten


Extra opties

Optioneel kunnen onderstaande mogelijkheden worden bijbesteld:

• Zwaailampen

• Kunststof opbergboks

• Autohoogwerker in eigen bedrijfskleuren


Autohoogwerker leasen, kopen of huren

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een autohoogwerker te leasen? Bij ons kunt u terecht voor het leasen, kopen of huren van een autohoogwerker. We begrijpen dat de aanschaf van een autohoogwerker een grote investering kan zijn, daarom bieden wij leasingopties aan. Als importeur van diverse hoogwerker merken werken we samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines. Laat ons u adviseren over de verschillende mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.


Naast leasing en aankoop bieden we ook verhuurmogelijkheden aan via Safety Rent. Als u slechts voor een korte periode een autohoogwerker nodig heeft, kunt u bij ons de 20 TJ Speed autohoogwerker huren. Deze flexibele optie stelt u in staat om de hoogwerker te gebruiken wanneer dat nodig is, zonder langdurige verplichtingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het leasen, kopen of huren van een autohoogwerker die aan uw specifieke behoeften voldoet.


Occasion autohoogwerkers

Naast nieuwe autohoogwerkers hebben wij ook diverse occasion hoogwerkers beschikbaar. Als voorbeeld presenteren we graag onderstaande vergelijkbare gebruikte autohoogwerkers. Dit biedt u een alternatieve optie met een aantrekkelijke prijs en toch de functionaliteit die u nodig heeft:

Specificaties

Merk:
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over
Motor type(s):
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
GVV:

Socage

Telescoop mast met JIB

19,70 meter

11,50 meter

n.v.t

Diesel
Op Iveco, Ford, Renault of Mercedes chassis
Optioneel: Lithium accu pakket voor de hoogwerker

300 kg

1.400 x 700 x 1.100 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Mutizone-stabilisatie (HE +H)

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties Socage 20TJ Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page