top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 19,50 meter
Socage 20T 2022

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion autohoogwerker? Bekijk dan onze Socage 20T uit 2022 met slechts 9647 km op de teller.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 19,50 meter
Socage 20T 2022

Betrouwbare occasion autohoogwerker: Socage 20T

Bent u op zoek naar een gebruikte autohoogwerker die betrouwbaar, goed onderhouden en betaalbaar is? Dan is deze Socage 20T autohoogwerker wellicht de perfecte keuze voor u. Met slechts 9.647 km op de teller en regelmatig onderhoud is deze autohoogwerker in uitstekende staat. De urenstand kan oplopen omdat deze machine een huurmachine is. Veel van onze gebruikte autohoogwerkers komen rechtstreeks uit onze huurvloot en zijn dus altijd goed onderhouden en geïnspecteerd. Na aankoop krijgt de autohoogwerker opnieuw een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe safety check keuring.


Socage 20T autohoogwerker

De hoogwerker is van bouwjaar 2022 en is gebouwd op een Iveco chassis met bouwjaar 2019. De wagen valt binnen de GVV 3,5 tons klasse rijbewijs B.
De kilometerstand van de auto is 9.647 en de urenstand van de hoogwerker is 700 uur. Deze standen kunnen oplopen omdat de machine wordt verhuurd.
De hoogwerker heeft een werkhoogte van 19,50 meter met een reikwijdte van 12,50 meter. De werkbak is van aluminium met afmetingen van 1,40 x 0,70 x 1 meter met een capaciteit van 300 kg.Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Omdat deze autohoogwerker beschikbaar is voor verkoop, maar momenteel nog verhuurd wordt, is bezichtiging op afspraak mogelijk. Op die manier kunnen wij u de gelegenheid bieden om deze hoogwerker van dichtbij te bekijken, en u te voorzien van de nodige informatie en advies.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

20T

2022

Diesel

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

19.5

12,50

300 kg

Autohoogwerker

Goed

Goed

700

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

Prijs op aanvraag
Huurmachine, kilometer en urenstand kan oplopen

Kilometerstand:

9647

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties autohoogwerker Socage 20T

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page