top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 20 meter Socage T320 2015

Technisch goed onderhouden gebruikte autohoogwerker Socage T320 met bouwjaar 2015. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 20 meter met een zijdelings werkbereik van 11 meter en werkbak capaciteit van 225 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 20 meter Socage T320 2015

Gebruikte autohoogwerker Socage T320 2015

Hierbij bieden wij een gebruikte autohoogwerker van Socage aan, type T320. De autohoogwerker heeft bouwjaar 2015. komt uit de huurvloot van Safety Rent en is technisch goed onderhouden.


Socage T320 autohoogwerker

De Socage T320 autohoogwerker heeft een werkhoogte van 20 meter met een reikwijdte van 11 meter. De werkbak heeft een capaciteit van 225 kg. De machine heeft een variabele afstempeling en een draaibare werkbak. De auto heeft een radio met CD-speler. De hoogwerker heeft een gebruikersvriendelijke en hydraulische bediening. Bij de machine zitten 4 stempelplaten.


Nissan Cabstar

Het auto chassis van deze machine is een Nissan Cabstar. Het kenteken van de wagen is VP-152-V. De wagen heeft een diesel motor. Voor het rijden met deze wagen is een B-rijbewijs voldoende.


Inclusief

Safety Lift is de importeur van Socage en heeft een moderne werkplaats voor keuringen en onderhoudswerkzaamheden. Gebruikte autohoogwerkers van Socage leveren wij inclusief een technische onderhoudsbeurt en een nieuwe Safety Check-keuring, hoogwerkerboek en een passende garantie. Bij aflevering geven wij een gebruikersinstructie over de machine.

Onze gebruikte autohoogwerkers zijn in overleg beschikbaar voor demonstratie bij ons op de zaak, of bij u op locatie. Heeft u interesse in deze machine of heeft u nog verdere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Importeur Socage

Safety Lift is importeur van Socage autohoogwerkers en biedt naast gebruikte autohoogwerkers een breed aanbod nieuwe autohoogwerkers met werkhoogten tussen de 12 en 100 meter. Onder Safety Rent verhuren wij Socage autohoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

2015

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

20

11

225 kg

Goed

Goed

1228

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Onze referentie H602

Kilometerstand:

1228

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties autohoogwerker T320

T320 20 - meter autohoogwerker

download icon

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page