top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Autohoogwerker 19,50 meter
Socage 20T 2022

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion autohoogwerker? Bekijk dan onze Socage 20T uit 2022 met slechts 9647 km op de teller.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Autohoogwerker 19,50 meter
Socage 20T 2022

Occasion autohoogwerker Socage 20T

Hierbij bieden wij een goed onderhouden occasion autohoogwerker aan van Socage, type 20T met een telescoopmast. De machine heeft een werkhoogte van 19,50 meter met een reikwijdte van 12,50 meter. De werkbak is van aluminium met afmetingen van 1,40 x 0,70 x 1 meter met een capaciteit van 300 kg.

De hoogwerker is van bouwjaar 2022 en is gebouwd op een Iveco chassis met bouwjaar 2019. De wagen valt binnen de GVV 3,5 tons klasse rijbewijs B.


Inclusief

Bij deze occasion autohoogwerker zitten 4 stempelplaten en het bijbehorende hoogwerker boek. Na aankoop krijgt de autohoogwerker opnieuw een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe veiligheidskeuring en wij geven een passende garantie voor deze machine.


De hoogwerker is beschikbaar voor een demonstratie bij u of bij ons op locatie (binnen Nederland).


Socage autohoogwerkers

Als erkend distributeur van Socage bieden wij een breed assortiment aan nieuwe autohoogwerkers, occasions en diverse diensten, waaronder veiligheidskeuringen, onderhoud en service op Socage autohoogwerkers. Of u nu op zoek bent naar nieuwe hoogwerkers of betrouwbare tweedehands modellen, Safety Lift heeft voor ieder wat wils. Onze gebruikte modellen zijn zorgvuldig geselecteerd, vaak afkomstig uit onze eigen verhuurvloot en altijd grondig onderhouden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen.


Andere occasion autohoogwerkers

Wij hebben naast deze occasion autohoogwerker ook diverse andere gebruikte machines, zoals bijvoorbeeld onderstaande gebruikte autohoogwerkers in ons aanbod (mits onverkocht):


Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Socage

20T

2022

Diesel

GVV 3,5 ton / Rijbewijs B

19.5

12,50

300 kg

Iveco

Goed

Goed

700

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

9647

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties autohoogwerker Socage 20T

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page