top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Bestelwagen hoogwerkers VT Telescoopmast

De Socage 12VT is een telescoop bestelwagen hoogwerker. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12 meter en valt vooral op door zijn grote reikwijdte van 7,80 meter, waardoor een groot werkgebied zonder beperkingen mogelijk is.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Bestelwagen hoogwerkers VT Telescoopmast

Bestelwagen hoogwerker met VT telescoopmast

Socage heeft een breed scala aan hoogwerkers op bestelwagens, auto’s en vrachtwagens. In de categorie bestelwagen hoogwerkers heeft Socage de ForSte 12VT ontwikkeld. Dit is een hoogwerker met telescoopmast op een bestelwagen. Het voordeel van de bestelwagen is dat er voldoende laadruimte in de bus beschikbaar is en er ook materialen en gereedschap mee kunnen worden genomen naar de klus.


De hoogwerker kan worden geplaatst op een bestelwagen van bijvoorbeeld Iveco die valt binnen de GVV klasse 3,5 ton. Om te kunnen rijden met deze bestelwagens is een rijbewijs B nodig. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 12 meter met een zijdelings bereik van 7,80 meter. De capaciteit is afhankelijk van de uitvoering.


De 12VT is in meerdere uitvoeringen beschikbaar, zo is er een uitvoering zonder stempels waarmee de capaciteit in de werkbak 120 kg is. De werkbak in deze uitvoering is geschikt voor één persoon. Er is daarnaast een uitvoering met stempels die voor 2 personen tot 200 kg in de werkbak geschikt is. Lees meer over deze uitvoeringen in onderstaande link bij Socage 12VT.Socage heeft twee bestelwagen hoogwerkers in het assortiment:


Socage 12VT bestelwagen hoogwerker

De Socage 12VT is een bestelwagen hoogwerker met een telescoopmast en heeft een werkhoogte van 12 meter met een zijdelingsbereik van 7,80 meter.


Socage 15VTJ bestelwagen hoogwerker

De Socage 15VTJ is een bestelwagen hoogwerker met een telescoopmast en JIB. De hoogwerker heeft een werkhoogten van 15 meter met een zijdelings bereik van 8,50 meter.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Telescoop mast

12 meter

7,80 meter

120 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

700 x 700

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Zonder stempels, optioneel met 2 A-stempels

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Autohoogwerker 12VT

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page