top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Bestelwagen hoogwerkers VTJ Telescoopmast met JIB

De 15 VTJ bestelwagen hoogwerker heeft een telescoopmast met een JIB. Een JIB is een extra korte arm waarmee de bestuurder extra beweegruimte krijgt.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Bestelwagen hoogwerkers VTJ Telescoopmast met JIB

Bestelwagen hoogwerker met VTJ telescoopmast


Socage heeft twee type bestelwagen hoogwerkers in het assortiment waaronder de ForSte 15VTJ. Dit is een telescoophoogwerker met JIB. De JIB is een extra arm aan de mast en geeft de bestuurder een flexibelere beweegruimte. Dit is de hoogste bestel wagen hoogwerker in ons assortiment. Voor een grotere capaciteit hebben wij diverse auto- en vrachtwagen hoogwerkers.


Een voordeel van een bestelwagen is dat er ruimte in de bus is om extra materialen en gereed mee te kunnen nemen naar uw klus. De hoogwerker past onder andere op een Iveco bestelwagen van 3.500 kg (GVV klasse 3,5 ton). Om te rijden met de wagen is een rijbewijs B nodig.


De 15VTJ hoogwerker heeft een werkhoogte van 14,40 meter met een zijdelings bereik van 8,50 meter. De hoogwerker heeft een draaikrans van 400° en twee stempelpoten. De machine heeft een glasvezel aluminium werkbak met een maximale capaciteit van 225 kg, voorzien van een lastbegrenzer. In de werkbak zit een 12V en 230V stopcontact.Socage heeft twee type bestelwagen hoogwerkers in het assortiment:


Socage 15VTJ bestelwagen hoogwerker

Werkhoogte:  14,40 meter

Reikwijdte: 8,50 meter

Capaciteit: 225 kg


Socage 12VT bestelwagen hoogwerker

Werkhoogte: 12 meter

Reikwijdte: 7,80 meter

Capaciteit: 120 of (optioneel 200 kg)


Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Telescoop mast met JIB

15 meter

8,50 meter

225 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

2 vaste stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties en lastdiagram

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page