top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Vrachtwagen hoogwerkers DJ-serie Kniktelescoop- mast met JIB

Socage heeft een serie vrachtwagen hoogwerkers met kniktelescoopmast en JIB uitgebracht met de nieuwe Socage SPEED functie voor snel stabiliseren. Om te rijden in deze autohoogwerkers is een rijbewijs C nodig.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Vrachtwagen hoogwerkers DJ-serie Kniktelescoop- mast met JIB

Socage DJ-serie kniktelescoop autohoogwerkers met JIB

Socage heeft een serie vrachtwagen hoogwerkers met kniktelescoopmast en JIB uitgebracht met de nieuwe Socage SPEED functie voor snel stabiliseren.  Om te rijden in deze autohoogwerkers is een rijbewijs C nodig.


32DJ

De 32DJ vrachtwagen hoogwerker heeft een werkhoogte van 32 meter met een zijdelings bereik van 18 meter en een up & over hoogte van 12 meter.


37DJ

De 37DJ vrachtwagen hoogwerker is in 2021 bekroond met een Movicarga Award voor product van het jaar in de categorie beste vrachtwagen platform.

De hoogwerker heeft een werkhoogte van 37,30 meter met een groot zijdelings bereik van 23 meter en een up & over hoogte van 13 meter.


Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Kniktelescoopmast met JIB

32 - 37 meter

tot 21 meter

280 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

1.800 x 800 x 1.100 mm

7,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

Vaste stempelpoten

C

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Vrachtwagen hoogwerker 32DJ Speed

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page