top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS20K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG zelfrijder met een telescoopmast met werkhoogte van 20,50 meter en 13,20 meter reikwijdte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS20K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG XGS20K Telescoophoogwerker voor verbeterde productiviteit en veiligheid

Ontdek de XCMG XGS20K telescoop hoogwerker, ontworpen om professionals een betrouwbare en efficiënte hoogteoplossing te bieden. Met een indrukwekkende werkhoogte van 20,50 meter en een zijdelings werkbereik van 13,20 meter, voldoet deze zelfrijdende hoogwerker aan diverse eisen.


Diesel aandrijving

Aangedreven door een geavanceerde Stage V diesel Kutoba V2403 motor, levert de XGS20K uitstekende prestaties en efficiënte werking. De krachtige Stage V aandrijving maakt de machine geschikt voor een breed scala aan toepassingen.


Optimale manoeuvreerbaarheid en veiligheid

De XGS20K is uitgerust met functies die zowel de productiviteit als veiligheid verbeteren. Met een ruim werkplatform, vierwielaandrijving, twee stuurwielen, een vierwielig remsysteem, 360° roterende draaikrans en 160° roterende werkbak, biedt deze hoogwerker optimale manoeuvreerbaarheid. Extra veiligheidsmaatregelen, waaronder een lastbegrenzer, bewegingsalarm en tilt alarm, waarborgen een veilige werkomgeving.


Handige extra opties

Maak de XCMG XGS20K nog veelzijdiger met handige extra opties zoals een gereedschapsbak, platformverlichting en terreinbanden. Deze toevoegingen verhogen niet alleen de efficiëntie, maar ook de veiligheid tijdens gebruik.


Uitgebreide K-range XCMG diesel telescoop hoogwerkers

Naast de XGS20K bieden wij hoogwaardige diesel telescoop hoogwerkers met werkhoogtes tot zelfs 70 meter. Wij hebben bijvoorbeeld onderstaande modellen in ons aanbod:

Kies voor XCMG en ervaar de perfecte combinatie van prestatie, veiligheid en veelzijdigheid in hoogteoplossingen. Safety Lift is uw vertrouwde partner voor hoogwerkers die aan de hoogste normen voldoen.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Kubota V2403

20,50 meter

13,20 meter

n.v.t.

300 kg

1.830 x 760 mm

0,60/4,80 km/u

8.500 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS20K

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page