top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS58E1 Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Met een werkhoogte van 58,60 meter en een reikwijdte van 24,80 meter biedt de XGS58E1 telescoop hoogwerker ongeëvenaarde prestaties. De ruime werkbak, met een draagcapaciteit van 230/450 kg (zie werkdiagram), maakt het mogelijk om verschillende taken op hoogte veilig en efficiënt uit te voeren.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS58E1 Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG XGS58E1 telescoop hoogwerker

Met een werkhoogte van 58,60 meter en een reikwijdte van 24,80 meter biedt de XGS58E1 telescoop hoogwerker ongeëvenaarde prestaties. De ruime werkbak, met een draagcapaciteit van 230 kg / 450 kg (zie werkdiagram) voor maximaal drie personen, maakt het mogelijk om verschillende taken op hoogte veilig en efficiënt uit te voeren. De XGS58E1 beschikt over vier stuurwielen voor optimale wendbaarheid, terwijl optionele ruw terrein banden beschikbaar zijn voor veeleisende grond omstandigheden.


Krachtige diesel aandrijving met Stage V motor

De XGS58E1 wordt aangedreven door een krachtige diesel Stage V motor van Cummins F3.8. Deze geavanceerde motor biedt niet alleen indrukwekkende vermogensafgifte, maar ook een verbeterde brandstofefficiëntie en verminderde uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor de XGS58E1 niet alleen krachtig is, maar ook milieuvriendelijker en duurzaam. 


Extra Opties

Net als andere modellen in de E-serie, kan de XGS58E1 worden aangepast aan specifieke behoeften met extra opties zoals:

- Gereedschapskist
- Werklichten op het platform
- Ruw terrein banden
- Stroomvoorziening op het platform


XCMG hoogwerkers

Wij hebben een breed assortiment telescoop hoogwerkers, waaronder de XGS58E1. Bekijk ook ons grote assortiment zelfrijders. Zo hebben wij bijvoorbeeld onderstaande modellen in de XCMG E-serie telescoop hoogwerkers:


Neem contact met ons op voor meer informatie over de XCMG XGS58E1 of een van onze andere XCMG telescoophoogwerkers, en ontdek wat onze hoogwerkers voor uw hoogte projecten kunnen betekenen.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Cummins F3.8 (StageV)

58,60 meter

24,80 meter

n.v.t.

230/450 kg

2.400 x 900 mm

0,50-4,50 km/u

27.900 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS58E1

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page