top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS70K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek Safety Lift's indrukwekkende assortiment zelfrijdende hoogwerkers, zoals bijvoorbeeld de XGS70K 70 meter telescoophoogwerker. Vertrouw op Safety Lift voor betrouwbare oplossingen en til uw projecten naar ongekende hoogtes met onze XCMG hoogwerkers.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS70K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG XGS70K Telescoop hoogwerker:
Bereik grote hoogtes met XCMG

De XGS70K telescoop hoogwerker is de grootste zelfrijder van XCMG. Met een indrukwekkende werkhoogte van 69,60 meter steekt de XGS70K ver boven andere zelfrijders uit. Het zijdelingse bereik van 32 meter garandeert eenvoudige toegang tot moeilijk bereikbare locaties. De werkbak biedt flexibiliteit met een capaciteit van 230-460 kg (afhankelijk van het werkbereik), waardoor de XGS70K geschikt is voor diverse taken.


Krachtige Diesel Stage V Motor

De aandrijving van de XGS70K wordt geleverd door een robuuste Cummins 74kW Diesel Stage V motor, wat niet alleen betrouwbaarheid betekent, maar ook efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Deze machine is ontworpen om topprestaties te leveren zonder concessies te doen aan duurzaamheid.


Extra opties

Net als andere XCMG telescoophoogwerkers biedt de XGS70K diverse extra opties om aan specifieke behoeften te voldoen. Denk hierbij aan een gereedschapskist, werklichten op het platform, ruw terrein banden en stroomvoorziening op het platform.

Kies voor de XGS70K en bereik nieuwe hoogten met vertrouwen en gemak. Ontdek vandaag nog de innovatie die XCMG hoogwerkers te bieden hebben.


XCMG Telescoophoogwerkers

Safety Lift, als de toonaangevende importeur in Nederland, biedt een uitgebreid assortiment XCMG telescoophoogwerkers tot wel 70 meter. Ontdek onze veelzijdige selectie, waaronder bijvoorbeeld:

Ontdek onze selectie en verhoog uw werkzaamheden naar ongekende hoogtes met onze toonaangevende telescoop hoogwerkers.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Cummins (STAGEV)

69,60 meter

32 meter

n.v.t.

230/300/460 kg

2.400 x 900 mm

0,20-0,50-4,50 km/u

35.400 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS70K hoogwerker

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page