scrollh:
Delen:

Home | Rupsschaarhoogwerkers

Rupsschaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker of schaarlift is een werkplatform dat verticaal omhoog kan en het gebruik van stellingen overbodig maakt. Een rupsschaarhoogwerker staat op rupsbanden en kan hierdoor op moeilijke ondergronden en onverharde terreinen rijden. Schuine hellingen zijn bij het gebruik van een machine van Almac geen enkel probleem. Een rupsschaarlift is geschikt voor verdiepingsvloeren en parkeergarage waar de druk goed verdeeld moet worden.

Bent u benieuwd wat een rupsschaarhoogwerker van Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons aanbod rupsschaarliften en neem gerust contact met ons op als u vragen over onze machines heeft. Wij adviseren u graag.Geschiedenis Almac hoogwerkers

Wij verkopen rupsschaarhoogwerkers van het kwaliteitsmerk Almac. Almac is een vrij jonge en Italiaanse producent die is ontstaan uit ervaren engineers en vertegenwoordigers die samen een gat in de markt zagen.
In 2013 is de fabriek opgericht voor de productie van rupsschaarliften met als doel om de innovatieve ideeen van de oprichters hiermee tot leven te brengen.
In 2015 patenteerde het bedrijf zijn eerste innovatieve BI-nivelleringssysteem. Almac is zich hierna blijven innoveren en verbeteren in diverse rupsmachines en het levelleren hiervan.

Rupsschaarhoogwerkers van Almac

De rupsschaarhoogwerkers van Almac bestaan uit een BL en een HE reeks.

De BL reeks rupsschaarliften hebben een uniek bi-levelingsysteem dat het werkplateau op hellingen automatisch waterpas zet. Een hoogwerker uit de BL reeks van Almac is bijvoorbeeld de ideale machine bij bijvoorbeeld werkzaamheden in parkeer garages of hellingen.

De HE reeks zijn compacte rupsschaarliften met stempels. Bij gebruik van stempels heeft de schaarlift een goede stabiliteit met een grote capaciteit. Bij gebruik zonder stempels heeft de schaarlift een kleinere capaciteit, met als voordeel dat er weinig werkruimte nodig is. Een hoogwerker uit de HE reeks van Almac is de ideale machine voor bijvoorbeeld werkzaamheden in smalle gangen of straten.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring