top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo  

Schaarhoogwerkers
X Compact-serie EN smal

De elektrische schaarliften uit de EN-serie zijn mooi compact met een breedte van. 890 en leverbaar in diverse werkhoogten tussen de 8 en 14 meter.
De kleine modellen passen in transportstand door een deur. De grotere modellen afhankelijk of het om een nieuw of oud pand gaat.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Schaarhoogwerkers
X Compact-serie EN smal

Ontdek de Airo EN-serie: compacte schaarhoogwerkers voor binnen

Als importeur van Airo hoogwerkers biedt Safety Lift naast de XS-serie ook de EN-serie aan: een reeks smalle en compacte schaarhoogwerkers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze elektrische schaarliften zijn mooi compact, met een breedte van 890 mm, en zijn verkrijgbaar in diverse werkhoogten tussen 8 en 14 meter.

Deze compacte schaarhoogwerkers passen in transportstand door een deur, terwijl de grotere modellen, afhankelijk van het type pand hun flexibiliteit en efficiëntie behouden. De werkplateaus van de EN-serie kunnen bovendien tot 1,50 meter worden uitgeschoven, waardoor extra werkruimte kan worden gecreëerd voor specifieke behoeften. De machines zijn voorzien van non-marking banden.


Ontdek de verschillende modellen in de EN-serie

Binnen de Airo EN-serie vind je een scala aan hoogwaardige compacte schaarhoogwerkers die aan al jouw hoogtevereisten voldoen:

  • X8 EN schaarhoogwerker; deze hoogwerker heeft een indrukwekkende werkhoogte van 8,30 meter en een capaciteit van 400 kg. Met zijn slanke ontwerp past hij gemakkelijk door deuropeningen en is hij ideaal voor taken op hoogte in beperkte ruimtes.

  • X10 EN schaarhoogwerker; met een werkhoogte van 10,20 meter en een capaciteit van 400 kg biedt de X10 EN een veelzijdige oplossing voor diverse projecten. Dankzij de compacte afmetingen kan deze hoogwerker ook goed manoeuvreren in krappe ruimtes.

  • X12 EN schaarhoogwerker; de X12 EN reikt tot een werkhoogte van 12,10 meter en heeft een capaciteit van 300 kg. Dit model is ideaal voor situaties waar een hogere werkhoogte nodig is, zonder concessies te doen aan de compactheid.

  • X14 EN schaarhoogwerker; met een werkhoogte van 14 meter en een capaciteit van 230 kg biedt de X14 EN een uitstekende oplossing voor taken op aanzienlijke hoogte, terwijl hij nog steeds compact genoeg is om te worden gebruikt in beperkte binnenruimtes.


Mooi aanbod occasion schaarhoogwerkers

Naast het aanbieden van nieuwe hoogwerkers, biedt Safety Lift ook een uitgebreid assortiment occasion schaarhoogwerkers aan, waaronder diverse modellen uit de Airo EN-serie compacte schaarhoogwerkers. Onze gebruikte Airo schaarhoogwerkers krijgen een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe veiligheidskeuring. Met ons aanbod occasions bieden we een betaalbaar alternatief voor Airo schaarhoogwerkers. Bekijk ons occasion aanbod schaarhoogwerkers.


Safety Rent: een Airo hoogwerker huren

Heeft u tijdelijke behoefte aan een compacte schaarhoogwerker? Bij Safety Rent kunt u Airo hoogwerkers huren, waaronder diverse modellen uit de EN-serie schaarhoogwerkers. Of het nu gaat om een korte termijn project of een langdurige klus, Safety Rent verhuurt diverse schaarhoogwerkers die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons verhuuraanbod en de beschikbaarheid van de Airo hoogwerkers.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:

Schaarhoogwerkers

Airo

24V accu pakket

8,30 - 14 meter

230 - 400 kg afhankelijk van type

2,25/3,50 x 0,89 meter (inschuifbaar)

Gewicht:

2.000 - 3.600 kg

Plateauhoogte:
Binnen/buiten:

6,30 / 8,20 / 10,10 / 12,00 meter

Binnen

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Airo X EN serie

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page