top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo  

Zelfrijdende hoogwerkers
A JE-serie elektrisch

Op zoek naar een veiligere en efficiëntere manier om hoge plaatsen te bereiken? Dan is een knikarmhoogwerker wellicht de oplossing die u nodig heeft. Lees hier meer over de voordelen ervan.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Zelfrijdende hoogwerkers
A JE-serie elektrisch

De voordelen van het gebruik van een Airo elektrische knikarm hoogwerker voor uw bedrijfAiro zelfrijdende elektrische knikarm hoogwerkers

Als u hoge plaatsen moet bereiken voor bouw-, onderhouds- of andere taken, kan een elektrische knikarm hoogwerker de oplossing zijn. Dit type hoogwerker biedt verschillende voordelen, waaronder verhoogde veiligheid, efficiëntie en veelzijdigheid. Lees verder om meer te weten te komen over hoe een knikarm hoogwerker u kan helpen de klus te klaren.


Verhoogde veiligheid en efficiëntie

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een knikarm hoogwerker is de verhoogde veiligheid en efficiëntie die het biedt. Met dit type hoogwerker kunnen werknemers veilig hoge plaatsen bereiken zonder dat er ladders of steigers nodig zijn, wat gevaarlijk en tijdrovend kan zijn. Bovendien zorgt het knikarm mast voor meer manoeuvreerbaarheid en flexibiliteit, waardoor het gemakkelijker wordt om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plaatsen. Dit kan tijd besparen en de productiviteit op de werklocatie verhogen.


Veelzijdigheid in verschillende werkomgevingen

Een ander voordeel van het gebruik van een elektrische knikarm hoogwerker is de veelzijdigheid in verschillende werkomgevingen. Of u nu binnen of buiten hoge plaatsen moet bereiken, een elektrische knikarm hoogwerker is geschikt voor beide. De Airo elektrische Airo hoogwerkers hebben 48V een accu pakket. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor een breed scala van industrieën, van constructie en onderhoud tot filmproductie en evenementenplanning.


Kosteneffectieve oplossing voor toegang op hoogte

Investeren in een knikarm hoogwerker kan een kosteneffectieve oplossing zijn voor bedrijven die regelmatig hoge plaatsen moeten bereiken. In plaats van dure apparatuur te huren of een team van arbeiders in te huren om deze gebieden handmatig te bereiken, kan een knikarm hoogwerker het werk snel en efficiënt doen met slechts één operator. Dit bespaart niet alleen geld op arbeidskosten, maar verkleint ook het risico op ongevallen en verwondingen die gepaard gaan met handenarbeid. Bovendien kan een knikarm hoogwerker bij regelmatig onderhoud en onderhoud jarenlang meegaan en een langetermijn oplossing bieden voor toegangsbehoeften op hoogte.


Gemakkelijk te manoeuvreren en te bedienen

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een knikarm hoogwerker voor uw bedrijf is hoe gemakkelijk het is om te manoeuvreren en te bedienen. Met zijn flexibele arm en compacte ontwerp kan een knikarm hoogwerker gemakkelijk door krappe ruimtes navigeren en hoge plaatsen met precisie bereiken. Bovendien kunt u met slechts één operator besparen op arbeidskosten en de efficiëntie verhogen. Veel modellen worden ook geleverd met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en veiligheidsfuncties, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om veilig en effectief te werken.


Verminderd risico op materiële schade

Een ander voordeel van het gebruik van een knikarm hoogwerker voor uw bedrijf is het verminderde risico op materiële schade. Traditionele methoden om hoge plaatsen te bereiken, zoals ladders of steigers, kunnen onstabiel zijn en het risico op ongevallen en materiële schade vergroten. Met een knikarm hoogwerker bereikt u veilig en eenvoudig hoge plekken zonder risico op beschadiging van de omgeving. Dit kan u op de lange termijn geld besparen op reparaties en verzekeringskosten.


De serie JE elektrische knikarm hoogwerkers van Airo zijn elektrisch en voorzien van een JIB, verkrijgbaar in verschillende werkhoogten:


A12 E zonder JIB

Werkhoogte: 12 meter

Reikwijdte: 6,30 meter

Lees meer over de A12 E elektrische knikarm hoogwerker


A12 JE met JIB

Werkhoogte: 12,10 meter

Reikwijdte    : 7,50 meter

Lees meer over de A12 JE elektrische knikarm hoogwerker


A13 JE met JIB

Werkhoogte:  13,10 meter

Reikwijdte: 8,10 meter

Lees meer over de A13 JE elektrische knikarm hoogwerker


A15 JE met JIB

Werkhoogte: 15 meter

Reikwijdte: 8,95 meter

Lees meer over de A15 JE elektrische knikarm hoogwerkerNaast deze compacte elektrische knikarm hoogwerkers heeft Airo ook een reeks elektrische ruw terrein hoogwerkers met knikarm mast die gaat tot een werkhoogte van 23 meter.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:

Zelfrijdende hoogwerkers

Airo

Elektrisch, accu pakket

12 - 15 meter

7,50 - 8,95 meter

200 - 230 kg

Gewicht:

Plateauhoogte:
Binnen/buiten:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties A12JE & A15JE

Specificaties

Specificaties A12JE

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page