top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS1203 Minidumper Diesel

Ontdek de kracht van de Hinowa rupsdumper HS1203 diesel, een indrukwekkende rupsdumper op diesel met zijn 1200 kg draagvermogen en krachtige motor. Verbeter uwprojecten vandaag nog. Lees meer over de HS1203.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS1203 Minidumper Diesel

De Hinowa rupsdumper HS1203: de evolutie van zijn soort!

De Hinowa HS 1203 is een van onze nieuwste modellen uit de HS reeks rupsdumpers. Bij het ontwerp van dit model heeft Hinowa de grootste aandacht besteed aan elk detail en elk onderdeel is ontworpen met als doel maximaal gebruikscomfort te bieden, gecombineerd met de best mogelijke prestaties. Hinowa wil met deze machine operators voorzien van aanvullende nieuwe oplossingen op de bouwplaats, evenals veiligheid en meer veelzijdigheid.


Met een breedte van slechts 990 mm blijft het met deze uitvoering mogelijk om te werken bij locaties met nauwe toegangen. Als voordeel hierbij ten opzichte van de HS700 serie heeft de HS 1203 een grotere capaciteit van 1.200 kg en is het laadvolume van het kiepbed verhoogd naar 0,49 m3. De dumperbak is zelfladend en heeft een schep aan de voorkant.


De rupsdumper is uitgerust met robuust ontworpen rubberen rupsen met een breedte van 230 mm met drie rollen per zijde plus de slede, aangespannen door een vetcilindersysteem. Hierdoor is de machine in staat om de bodemdruk te verminderen door de belasting aan de basis te verminderen en schade te verminderen aan oppervlakken, zelfs op de meest kritieke momenten. Deze machine is ideaal voor landbouwtransport en werkzaamheden op ruw, modderig, zanderig en glooiend terrein: waar bij andere machines de banden in vergelijkbare situaties dreigen te zinken of grip te verliezen, blijft de HS 1203 goed wendbaar. Daarnaast haalt de Hinowa HS1203 met gemak hellingen tot 20 ° (36,4%).


Deze machine heeft een motorkap met een moderne uitstraling, ontworpen om de toegang tot de routine-inspectie- en onderhoudspunten te optimaliseren, hydraulische transmissie en een opvouwbaar platform waardoor de hele unit gemakkelijk te hanteren is.


Verbrandingsmotor  

De standaard uitvoering rupsdumper is uitgerust met een 14,9 kW (20 pk) tot 3.600 tpm Kubota-motor, 3 cilinders en 719 cc cilinderinhoud, met 12V elektrische start, vloeistofgekoeld en gegarandeerd laag verbruik (gegarandeerd geluidsvermogen Lwa 101 dB).


Nieuw: uitvoering met extra hoge uitlading

Naast de standaard uitvoering is deze diesel dumper nu ook optioneel mogelijk met een extra hoge uitlading. Met een extra hoge uitlading kan rechtstreeks in een container of vrachtwagen worden gelost. De mast heeft een werkhoogte van 2,35 meter.


Specifieke eigenschappen van de rupsdumper HS1203

• Een sterke Kubota motor van 14,9 kW met een rijsnelheid van 2,6 - 4,5 km/u.

• Hellingsvermogen tot 20° (36,4%).

• Breedte van slechts 990 mm voor smalle doorgangen met een gewicht van slechts 940kg.

• Laadvermogen van 1200 kg en een bakinhoud van 0,60 m3.

• Zelfladend


De Hinowa HS1103 rupsdumper is ideaal voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden, zoals tuin, landbouw en bouwwerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden, aanleg van tuinen, werken in tunnels.


Nieuw: Lithium uitvoering

Ontdek onze innovatieve Lithium-variant van deze krachtige machine! De Lithium-uitvoering van de Hinowa rupsdumper HS1203 biedt dezelfde indrukwekkende prestaties met een milieuvriendelijke benadering. Lees meer over de HS1203 Lithium minidumper.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Diesel
Kubota motor

1200 kg

0,49 m3

0,60 m3

20° (36,4%)

Onderstel:
Gewicht:

990 mm

940 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Standaard

Specificaties HS1203 Standaard uitvoering

NIEUW: hoge uitlading

Specificaties HS1203 Extra hoge uitlading

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS1203

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page