top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Dumpers  

Hinowa HS1203E Minidumper Elektrisch Lithium

Ontdek de milieuvriendelijke kracht van de Hinowa Lithium mini rupsdumper HS103E. Dezelfde indrukwekkende prestaties als een diesel dumper met een groen tintje. Lees meer informatie over de Lithium dumper.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa HS1203E Minidumper Elektrisch Lithium

Hinowa Lithium minidumper: duurzame krachtpatser voor elke klus

Maak kennis met de indrukwekkende Hinowa Lithium Minidumper HS1203E, een geavanceerde elektrische variant van onze vertrouwde minidumper HS1203. Deze krachtpatser vereenvoudigt uw werkzaamheden met als extra voordeel de milieuvriendelijke en stille werking dankzij het Lithium-ion accupakket.


Belangrijkste Kenmerken

  • Lithium-ion Accu; de HS1203E is uitgerust met een krachtig Lithium-ion accupakket met een capaciteit van 64V / 240Ah. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare stroomvoorziening, zonder uitlaatgassen.

  • Milieuvriendelijk en Stil; dankzij de elektrische aandrijving zijn er geen schadelijke uitlaatgassen en is de geluidsemissie minimaal, waardoor deze machine ideaal is voor gebruik in stedelijke en gevoelige omgevingen.

  • Hoge Laadcapaciteit; met een indrukwekkende laadcapaciteit van 1200 kg en een ruime bakinhoud van 0,60 m³, is de HS1203E geschikt voor diverse werkzaamheden, van bouwplaatsen tot landschapsontwerp.

  • Robuust Ontwerp; deze minidumper heeft een stevig en robuust ontwerp met rubberen rupsbanden, waardoor hij in staat is om zelfs op ruw terrein en hellingen van maximaal 15° (26,8%) te presteren zonder in te boeten aan stabiliteit.

  • Gemakkelijk in Gebruik; het intuïtieve bedieningspaneel met ergonomische joysticks en een "enable"-sensor zorgt voor eenvoudige en veilige bediening. Kies tussen twee snelheden: "ecomode" voor ruig terrein en energiebesparing, en "power" voor vlakke oppervlakken.

  • Breed Inzetbaar; de HS1203E is een goede keuze voor verhuurbedrijven, dealers, tuiniers, kwekers, boeren en bouw- en renovatiebedrijven. Dankzij zijn veelzijdigheid is deze machine geschikt voor uiteenlopende professionele toepassingen.


De Hinowa Lithium Minidumper HS1203E combineert prestatie, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in één krachtige machine. Kies voor efficiëntie zonder concessies te doen aan het milieu. Ervaar de toekomst van de bouw- en landbouwsector met onze geavanceerde Lithium minidumper. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze machine jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen.


Lees ook over de HS1203 rupsdumper diesel uitvoering.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Capaciteit:
Inhoud bak:
Maximaal laadvolume:
Hellend vlak:

Hinowa

Lithium accu pakket

1.200 kg

0,49 m3

0,60 m3

Onderstel:
Gewicht:

990 mm

1.050 kg

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties HS1203E (elektrisch)

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding HS1203E

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Hinowa mini dumper en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page