top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 4018
40 meter 2024-DEMO

Wij bieden hierbij een zeer jonge demo LightLift 40.18 Performance IIIS spinhoogwerker met bouwjaar 2024 aan. De hoogwerker heeft nog amper uren op de teller en wordt voornamelijk gebruikt voor demo's. De kleur van deze machine is blauw.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa LightLift 4018
40 meter 2024-DEMO

Hinowa LightLift 40.18 Performance IIIS 2024

Ontdek nu onze jonge demo LightLift 40.18 Performance IIIS spinhoogwerker uit 2024, beschikbaar voor verkoop. Deze machine is slechts licht gebruikt tijdens demonstraties en verhuur en heeft hierdoor nog maar weinig draaiuren op de teller. Met zijn opvallende blauwe kleur springt deze Hinowa-hoogwerker direct in het oog.

De LightLift 40.18, onderdeel van de Hinowa Performance-serie, is de grootste spinhoogwerker van het assortiment. Met een indrukwekkende werkhoogte van 40,20 meter, een reikwijdte van 17,50 meter en een up & over-mogelijkheid van 21 meter, biedt deze machine ongeëvenaarde prestaties.


Bi-Energy uitvoering: Diesel & Lithium

Deze specifieke spinhoogwerker is uitgerust met Bi-Energy-aandrijving, wat betekent dat hij zowel op een Kubota-dieselmotor als op een lithium-accupakket kan werken. Deze veelzijdige aandrijfopties stellen u in staat de machine flexibel in te zetten, met name op locaties waar emissiebeperkingen gelden.


Demo

Wilt u de mogelijkheden van deze Hinowa spinhoogwerker zelf ervaren? Wij komen graag geheel vrijblijvend naar een overeen te komen locatie binnen Nederland voor een demonstratie. Ontdek de kracht en flexibiliteit van deze indrukwekkende 40 meter spinhoogwerker. Bovendien kunt u bij Safety Rent deze 40 meter spinhoogwerker huren voor uw projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Nieuwe 40 meter spinhoogwerker

Naast deze demo machine bieden wij de Hinowa LightLift 40.18 ook nieuw aan in verschillende uitvoeringen, waaronder Bi-Energy, Diesel, of Lithium, zodat u de variant kunt kiezen die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften. Lees meer over de indrukwekkende mogelijkheden van de Hinowa 40 meter spinhoogwerker op onze website.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 40.18 Performance IIIS

2024

Bi-Energy (diesel motor en Lithium accu pakket)

9000 kg

40.2

16,5 m

230 / 300 kg

Rupsbanden 1196 / 1696 mm

Goed

Netjes

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Kleur: blauw (RAL 5017)

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 40.18
40 meter spinhoogwerker

Brochure

Brochure Hinowa Performance IIIS reeks spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page