top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa TeleCrawler 22N
22 meter 2022

Kies voor een gebruikte Hinowa TeleCrawler 22N spinhoogwerker met een werkhoogte van 22 meter. De TeleCrawler 22N is een geschikte telescoop hoogwerker voor de boomverzorging. Optioneel meeen passende aanhanger zodat u de hoogwerker zelf van klus naar klus kunt vervoeren. Verbeter uw werkzaamheden vandaag nog!

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa TeleCrawler 22N
22 meter 2022

Occasion: Hinowa TeleCrawler 22N - 22 meter Telescoop Spinhoogwerker bouwjaar 2022

Bent u op zoek naar een betrouwbare spinhoogwerker voor uw boomverzorgingsbedrijf? Deze Hinowa TeleCrawler 22N is een jong gebruikte telescoop spinhoogwerker met een bouwjaar van 2022.

Met een indrukwekkende werkhoogte van 22 meter biedt de Hinowa TeleCrawler 22N u de mogelijkheid om efficiënt en veilig op grote hoogtes te kunnen werken. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze 22 meter spinhoogwerker nog steeds op een (speciaalbouw) aanhanger vervoerd kan worden. Indien gewenst kunnen wij een geschikte aanhanger leveren, zodat u de machine eenvoudig kunt vervoeren naar verschillende locaties.


De hoogwerker heeft een werkhoogte van 22 meter, reikwijdte van 12,40 meter bij 136 kg en 11 meter bij 230 kg.


De telescoop spinhoogwerker kom uit onze huurvloot en is altijd technisch onderhouden. Bij aankoop geven wij een onderhoudsbeurt inclusief nieuwe veiligheidskeuring. Daarnaast bieden wij u een passende garantie.


De hoogwerker heeft een diesel verbrandingsmotor en 230V elektro motor. U ontvangt een verlengsnoer en 4 stempelplaten bij de machine.


Neem vandaag nog contact met ons op om deze hoogwerker te bekijken en te ontdekken hoe deze machine uw boomverzorgingswerkzaamheden kan verbeteren.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

TeleCrawler 22N

2022

Diesel met 230V elektra

3.000 kg

22

12,40 / 11 meter

136 / 230 kg

Non-marking rupsbanden

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa TeleCrawler 22N

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page