top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa TeleCrawler 22N
22 meter 2022

Ontdek de veelzijdigheid van deze Hinowa TeleCrawler S, een jonge huurmachine met een bouwjaar van 2022. Met een indrukwekkende werkhoogte van 22 meter en een zijdelings bereik van 11 meter bij 230 kg, zelfs 12,40 meter bij 136 kg.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

0

Hinowa TeleCrawler 22N
22 meter 2022

Hinowa TeleCrawler S - Telescoop SpinHoogwerker

Ontdek de veelzijdigheid van deze Hinowa TeleCrawler S, een jonge huurmachine met een bouwjaar van 2022. Met een indrukwekkende werkhoogte van 22 meter en een zijdelings bereik van 11 meter bij 230 kg, zelfs 12,40 meter bij 136 kg en verschillende stabilisatiestanden (voluit, gedeeltelijk en smal) biedt deze machine flexibiliteit en efficiëntie op de werkplek.

De Hinowa TeleCrawler spinhoogwerkers hebben een telescoopmast zodat ze een groot zijdelings bereik halen en zijn voozien van LED-verlichting op de stempelpoten, LED-lampen voor en achter.
De gebruikersvriendelijke Hinowa afstandsbediening is op deze machines uitgebreid met de snelfuncties: Go-Back, Go-Home en Automatisch stempelen. 


Diesel aandrijving

Deze Hinowa TeleCrawler S wordt aangedreven door een betrouwbare Diesel Kubota Z602-motor met 14,5 CV bij 3200 rpm. Daarnaast kan de machine ook op 230V werken. U ontvangt van ons een verlengsnoer bij deze machine.

Of u nu werkt aan bouwprojecten, onderhoudsactiviteiten of installatiewerkzaamheden, de Hinowa TeleCrawler S biedt de mobiliteit en veelzijdigheid die nodig zijn om de klus te klaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Inclusief

Bij de aankoop van deze gebruikte Hinowa TeleCrawler S telescoop spinhoogwerker zorgen wij voor een uitgebreide onderhoudsbeurt, inclusief een nieuwe veiligheidskeuring. Daarnaast bieden wij een passende garantie aan. U ontvangt bij de machine het vereiste hoogwerkerboek, 4 stempelplaten en een verlengsnoer.


Demo

Wilt u deze machine in actie zien? Wij bieden de mogelijkheid voor een persoonlijke demonstratie op locatie binnen Nederland of bij ons in Nieuw-Vennep. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een demonstratie.


Hinowa occasion spinhoogwerkers

Wij bieden naast deze TeleCrawler 22N ook een TeleCrawler 22S met bouwjaar 2022 aan als occasion. Het verschil tussen deze twee machines is het zijdelings bereik. De 22S heeft zelfs met 230 kg in de werkbak het grote zijdelingsbereik van 12,40 meter.

Bekijk ook eens ons volledige occasion spinhoogwerker overzicht.

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

TeleCrawler 22N (TC22N)

2022

Diesel (Kubota Z602) en 230V elektra

3.000 kg

22

12,4 / 11 m

136 / 230 kg

Rupsbanden 880 / 1300 mm

Goed

Gebruikt

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Interne referentie: 369

Kilometerstand:

Prijs:

0

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa TeleCrawler 22N/S
22 meter telescoop spinhoogwerker

Brochure

Brochure Hinowa TeleCrawler
Telescoop spinhoogwerkers

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page