top of page

 +31 (0)252 285 005

  • Nathalie Koenekoop

Socage op de APEX beurs in MECC Maastricht op 6,7 & 8 juni 2023

Wij nodigen u uit om onze Socage stand te bezoeken op de APEX beurs in de MECC Maastricht op 6, 7 & 8 juni 2023, Socage zal hier drie veelzijdige autohoogwerkers presenteren.Socage 18T SPEED autohoogwerker


Als eerste presenteren wij de Socage 18T Speed, een compacte telescoop autohoogwerker met een werkhoogte van 17,70 meter en reikwijdte van 12,50 meter. De 18T hoogwerker is ontworpen om te worden gemonteerd op lichte bedrijfswagens en maakt dit een ideale autohoogwerker voor werkzaamheden in stedelijke gebieden en smalle straten. De autohoogwerker kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bijvoorbeeld bouw- en onderhoudswerkzaamheden, inspecties en evenementen.


Ontdek meer over deze compacte autohoogwerker 18T Speed.Socage 54TJJ vrachtwagen hoogwerker


Een van de meest opvallende hoogwerkers die Socage zal presenteren op de APEX-beurs is de Socage 54TJJ vrachtwagen hoogwerker. Deze krachtige hoogwerker is ontworpen om te worden gemonteerd op een vrachtwagen en biedt een indrukwekkende werkhoogte van maar liefst 54 meter met een reikwijdte van 40 meter.


Een van de belangrijkste kenmerken van de Socage 54TJJ is de veelzijdigheid van de vrachtwagen hoogwerker. Met multi-zone stabilisatie kan de machine gemakkelijk worden gepositioneerd op verschillende locaties en kan de operator snel en efficiënt werken. Bovendien is de 54TJJ uitgerust met een dubbele telescoopmast met jib, waardoor de hoogwerker nog meer flexibiliteit biedt voor verschillende werkzaamheden.


Lees meer over deze veelzijdige 54TJJ vrachtwagen hoogwerker.
Socage 16A pick-up hoogwerker


De derde hoogwerker die Socage zal presenteren is de Socage 16A pick-up hoogwerker. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter en is speciaal ontworpen om op een pick-up truck te worden gemonteerd.


De Socage 16A pick-up hoogwerker is een compacte en wendbare hoogwerker die gemakkelijk kan verplaatsen. Dit maakt de hoogwerker bijvoorbeeld zeer geschikt voor werkzaamheden op wegen.


Lees meer over deze pick-up hoogwerker.Gratis entree kaarten aanvragen


Wij nodigen u van harte uit om Socage op standnummer 1380 tijdens de APEX beurs 2023 te bezoeken. Ontdek de veelzijdigheid van onze autohoogwerkers en laat u voorzien van alle informatie over onze auto- en vrachtwagenhoogwerkers.


Gratis entreekaarten voor de beurs kunt u aanvragen via de website van APEX.


Benieuwd naar welke Hinowa spinhoogwerkers worden gepresenteerd? Lees hier meer over alle Hinowa rupsmachines op de Apex 2023.

コメント


Home  

Nieuws  

Nieuwsbericht

bottom of page