top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Socage  

Autohoogwerkers T-serie Telescoopmast

Op zoek naar een telescoop hoogwerker? Safety lift heeft autohoogwerkers, zelfrijders en spinhoogwerkers met een telescoopmast. De autohoogwerkers zijn van het merk Socage en in allerlei werkhoogten verkrijgbaar.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Autohoogwerkers T-serie Telescoopmast

Autohoogwerkers T-serie Telescoopmast

Socage heeft met de nieuwe SPEED T-serie een lijn compacte telescoop autohoogwerkers die zijn voorzien zijn van de nieuwe Speed stabilisatie. Deze autohoogwerkers zijn een oplossing voor hoogtewerkzaamheden in de steden. De machines zijn compact, de wagens vallen binnen de GVV klasse 3,5 ton en hebben een diesel verbrandingsmotor. Om te kunnen rijden met deze autohoogwerkers is een rijbewijs B nodig.


De Speed autohoogwerkers kunnen snel en eenvoudig stabiliseren en de stempels weer binnen halen. De machines hebben weinig stabilisatieruimte nodig. De kleinste modellen 14T en 15T SPEED hebben vaste stempelpoten die binnen het frame van de wagen vallen. De grotere modellen kunnen voor multivariabel stempelen en kunnen smal binnen het frame stempelen, of breder met een groter werkbereik. Achter hebben deze hoogwerkers vaste stempelpoten die binnen het frame van de wagen vallen. Voor het stabiliseren zijn altijd stempelplaten nodig. Deze leveren wij standaard mee bij een Socage autohoogwerker.


Ten opzichte van de Socage D-serie autohoogwerkers die een kiktelescoop mast hebben, hebben de Socage T-serie telescoophoogwerkers als voordeel dat de hoogwerkers een groter zijdelings werkbereik hebben.


De leidingen zijn netjes weggewerkt in de mast. De werkbakken van de hoogwerkers zijn van aluminium met glasvezelpolyethyleen met afmetingen van 1.400 x 700 x 1.100 mm en een draagcapaciteit van 230 kg en zijn voorzien van een lastbegrenzer. De werkbakken kunnen aan beide kanten 90 draaien. In de werkbak zit een 12V en een 230V stopcontact.


Socage heeft de volgende autohoogwerkers in de T-serie:

Socage ForSte 14T Speed
Werkhoogte: 14,20 meter
Reikwijdte: 9 meter

Socage ForSte 15T Speed
Werkhoogte: 15,20
Reikwijdte: 10 meter


Socage ForSte 18T Speed
Werkhoogte: 15,70
Reikwijdte: 10,50 meter

Socage ForSte 20T Speed
Werkhoogte: 19,60
Reikwijdte: 12,50 meter


Socage ForSte 23T Speed
Werkhoogte: 23,10 meter
Reikwijdte: 13 meter


Als aanvulling op deze telescoophoogwerkers heeft Socage ook een telescoop autohoogwerker met JIB (TJ-reeks). Een JIB is een korte arm aan het einde van de mast en geeft de bestuurder extra beweegruimte vanuit de werkbak.


Socage ForSte 20 TJ Speed
Werkhoogte: 19,70 meter
Reikwijdte: 12  meter


Een telescoop autohoogwerker uit de nieuwe SPEED serie van Socage huren?

Safety Rent verhuurt onze huismerken en heeft de 20TJ Speed autohoogwerker en 23T Speed autohoogwerker in het huuraanbod. Daarnaast kunt u hier diverse andere modellen autohoogwerkers van Socage huren.

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Masttype:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:

Autohoogwerkers

Socage

Diesel

Telescoopmast

14 - 23 meter

9 - 13 meter

230 kg

Platform Afmetingen:
GVV:

1400 x 700 x 1100 mm

3,5 ton

Stabilisatie:
Rijbewijs:

H + H/HE stempelpoten

B

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page