top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS28E1 Light Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

De XCMG XGS28E1 telescoop hoogwerker biedt een goede oplossing voor diverse toepassingen waarbij hoogte en bereik van essentieel belang zijn. Met een werkhoogte van 28,80 meter en een reikwijdte van 22 meter, garandeert deze machine moeiteloos werken op grote hoogtes.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS28E1 Light Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XGS28E1 Telescoop hoogwerker

De XCMG XGS28E1 telescoop hoogwerker biedt een goede oplossing voor diverse toepassingen waarbij hoogte en bereik van essentieel belang zijn. Met een werkhoogte van 28,80 meter en een reikwijdte van 22 meter, garandeert deze machine moeiteloos werken op grote hoogtes. Van bouwprojecten tot hoogte onderhoudswerkzaamheden, de XGS28E1 is veelzijdig inzetbaar.

De XGS28E1 biedt een ruime werklastcapaciteit van 300/460 kg (max. 3 personen) in de werkbak. Dit waarborgt veiligheid en efficiëntie, zelfs bij zware ladingen. Met een werkplatform van 2,40 bij 0,90 meter is er voldoende ruimte om comfortabel te werken en gereedschappen binnen handbereik te hebben.


Compact en wendbaar

De XGS28E1 is de lichte en compacte uitvoering van de XGS28E. Dankzij zijn compacte en wendbare ontwerp is de hoogwerker toegankelijker op moeilijk bereikbare locaties. Met een laag eigen gewicht van 15.900 kg en vierwiel aandrijving manoeuvreert deze hoogwerker soepel. De machine is uitgerust met platformrotatie (160 graden) en een continu draaibare draaitafel (360 graden), wat precisiepositionering eenvoudiger maakt, zelfs voor complexe taken op hoogte.


Krachtige Stage V diesel aandrijving

De Safety Lift XGS28E1 telescoop hoogwerker wordt aangedreven door een krachtige Kubota V2607 dieselmotor. Naast krachtige prestaties biedt deze motor efficiëntie en betrouwbaarheid. Voldoend aan de Euro Stage V-emissienormen draagt deze motor bij aan een verminderde impact op het milieu, terwijl hij toch de kracht levert die nodig is voor veeleisende hoogtewerkzaamheden.


Extra opties

Pas uw XGS28E1 hoogwerker aan met diverse beschikbare extra opties, zoals een gereedschapbak, werkverlichting op het platform, ruw terreinbanden en/of wisselstroom op het platform.


XCMG telescoop zelfrijdende hoogwerkers

Naast het compacte 28 meter model biedt Safety Lift ook de robuustere XGS28E telescoop hoogwerker, met een groter zijdelings bereik van 23 meter en diverse andere zelfrijders. Zo bieden wij in de categorie werkhoogte 28 - 32 meter de volgende telescoop zelfrijdende hoogwerkers:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel: Kubota V2607

28,80 meter

22 meter

m.v.t.

300/460 kg

2.400 x 900 mm

0,60-6,10 km/u

15.900 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS28E1

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page