top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS32K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de kracht van hoogte met de XCMG XGS32K telescoophoogwerker, beschikbaar bij Safety Lift. Met een werkhoogte van 32,60 meter en een zijdelings werkbereik van 20 meter levert de XGS32K de flexibiliteit en efficiëntie die nodig zijn voor een breed scala aan hoogtewerkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS32K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Safety Lift - XCMG XGS32K Telescoophoogwerker

Ontdek de kracht van hoogte met de XCMG XGS32K telescoophoogwerker, beschikbaar bij Safety Lift. Deze zelfrijdende hoogwerker biedt indrukwekkende specificaties die voldoen aan de hoogste normen in de industrie. Met een werkhoogte van 32,60 meter en een zijdelings werkbereik van 20 meter levert de XGS32K de flexibiliteit en efficiëntie die nodig zijn voor een breed scala aan hoogtewerkzaamheden. De XGS32K onderscheidt zich met een aanzienlijke capaciteit van 300/460 kg (zie werkdiagram) in de ruime werkbak van 2,40 x 0,90 meter, geschikt voor drie personen met hun benodigde uitrusting.


Stage V diesel aandrijving

De XGS32K is een diesel hoogwerker, aangedreven door de Stage V Kubota V2607 motor. De Kubota V2607 motor van de XGS32K voldoet aan de Stage V emissienormen. Door te voldoen aan deze strenge normen wordt de uitstoot van schadelijke stoffen aanzienlijk verminderd, waarmee de XGS32K niet alleen bijdraagt aan een schonere werkomgeving maar ook de ecologische impact minimaliseert.


Productiviteit en veiligheid

Veiligheid en productiviteit staan centraal bij de XGS32K. Met functies zoals vierwielaandrijving, twee stuurwielen, een geavanceerd remsysteem, 360° roterende draaikrans en een 160° roterende werkbak, biedt deze hoogwerker optimale manoeuvreerbaarheid. De lastbegrenzer, bewegingsalarm en tilt alarm zorgen voor een veilige werkomgeving voor operators.


Aanvullende opties

Maak de XGS32K compleet met extra opties die de efficiëntie en veiligheid verhogen, zoals:

  • Gereedschapsbak

  • Platformverlichting

  • Stroomaansluiting in de werkbak

  • Foam terrein banden


XCMG zelfrijdende hoogwerkers

De XCMG XGS32K telescoophoogwerker is een betrouwbare keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige oplossingen op grote hoogte. Neem contact op voor meer informatie of ontdek andere diesel telescoop hoogwerkers uit het XCMG assortiment. Wij bieden bijvoorbeeld de volgende zelfrijdende hoogwerkers in de range 28 - 32 meter:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Kubota V2607

32,60 meter

20 meter

n.v.t.

300/460 kg

2.400 x 900 mm

0,60-5,50 km/u

18.500 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS32K

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page