top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo  

Schaarhoogwerkers
X RT-serie ruw terrein

Airo heeft schaarhoogwerkers met werkhoogtes tussen de 12 en 20 meter die geschikt zijn om op ruwe terreinen te werken met keuze uit een diesel, elektrische (accu pakket) of hybride aandrijving.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Schaarhoogwerkers
X RT-serie ruw terrein

Airo ruw terrein schaarhoogwerkers

Airo heeft een uitgebreid assortiment schaarhoogwerkers, waaronder schaarhoogwerkers die speciaal ontworpen zijn om te functioneren op ruwe terreinen. Deze machines zijn bijvoorbeeld geschikt voor werkzaamheden op bouwplaatsen en buiten terreinen.


De ruw terrein hoogwerkers zijn uitgerust met krachtige motoren (keuze voor diesel, of electrisch via accu pakket). Ze zijn onmisbaar voor verschillende toepassingen en stellen gebruikers in staat om te werken in complexe en uitdagende omgevingen dankzij de stabilisatoren, speciale foam banden, vierwielaandrijving en oscillerende vooras. Het werkplateau van deze ruw terrein schaarhoogwerkers is robuust en functioneel. Het kan worden uitgeschoven om extra werkruimte te creëren, waardoor u efficiënt kunt werken en gemakkelijk toegang heeft tot moeilijk bereikbare gebieden.


Airo heeft de volgende modellen ruw terrein schaarhoogwerkers:


X12 RTD diesel
Diesel ruw terrein schaarhoogwerker met een werkhoogte van 12 meter en een capaciteit tot 450 kg. Deze machine combineert kracht en veelzijdigheid om aan al uw eisen te voldoen.


X12 RTE elektrisch (accu pakket)
Elektrische ruw terrein schaarhoogwerker met een 48V accu pakket. Met een werkhoogte van 12 meter en een capaciteit tot 450 kg, biedt deze machine een milieuvriendelijke oplossing zonder in te leveren op prestaties.


X14 RTD diesel
Diesel ruw terrein schaarhoogwerker met een werkhoogte van 14 meter en een capaciteit tot 400 kg. Met zijn robuuste ontwerp en betrouwbare prestaties is deze machine ideaal voor diverse taken op hoogte.


X14 RTE elektrisch (accu pakket)
Elektrische schaarhoogwerker met een 48V accu pakket. Met een werkhoogte van 14 meter en een capaciteit tot 400 kg, biedt deze hoogwerker een goede combinatie van hoogtebereik en efficiëntie.


XL20 RTD diesel

Diesel schaarhoogwerker met  een extra groot XL werkplateau en groot werkbereik van 20 meter.


XL20 RTE elektrisch (accu pakket)

Electrische schaarhoogwerker met  een extra groot XL werkplateau, accu pakket en groot werkbereik van 20 meter.


XL20 RTH hybride (diesel en accu pakket)

Hybride schaarhoogwerker die het beste biedt van twee werelden met zowel een diesel- als een accu-aandrijving. Met een werkhoogte van 20 meter is deze machine geschikt voor diverse toepassingen, zowel binnen als buiten.Ontdek ons volledige assortiment Airo schaarhoogwerkers en kies de machine die past bij uw behoeften. Bereik nieuwe hoogten met vertrouwen en betrouwbaarheid!

Specificaties

Categorie:
Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:

Schaarhoogwerkers

Airo

Diesel motor
48V accu pakket

12 - 14 meter

400 - 450 kg afhankelijk van type

Gewicht:

Plateauhoogte:
Binnen/buiten:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties ruw terrein schaarhoogwerker met diesel motor

Specificaties

Specificaties ruw terrein schaarhoogwerker elektrische uitvoering

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page