top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Occasions  

Hinowa LightLift 2614
26 meter 2016

Wij bieden hierbij een Hinowa LightLift 26.14 met bouwjaar 2016 aan. Ontdek de indrukwekkende kenmerken van deze spinhoogwerker, zoals grote werkhoogte van 25,70 meter en een reikwijdte van 13,75 meter. Met een up & over capaciteit van 10 meter kunt u verticale obstakels met gemak overbruggen, waardoor u efficiënter kunt werken op hoogte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Hinowa LightLift 2614
26 meter 2016


Hinowa LightLift 26.14 spinhoogwerker met bouwjaar 2016

Wij bieden hierbij een Hinowa LightLift 26.14 met bouwjaar 2016 aan. Ontdek de indrukwekkende kenmerken van deze spinhoogwerker, zoals grote werkhoogte van  25,70 meter en een reikwijdte van 13,75 meter. Met een up & over capaciteit van 10 meter kunt u verticale obstakels met gemak overbruggen, waardoor u efficiënter kunt werken op hoogte.


De hoogwerker kan smal en breed stempelen, zodat u ook bij geringe ruimte kunt werken met deze machine. De draaibare werkbak biedt voldoende ruimte voor 2 personen en gereedschap, met een platformcapaciteit van 230 kg, waardoor u veilig en efficiënt kunt werken op hoogte. De urenstanden stonden op moment van foto’s maken op 2050 (benzinemotor) en 214 (elektra). De machine wordt nog steeds gebruikt en deze standen zullen hoger uitkomen. Bij aankoop ontvangt u een 20 meter verlengsnoer, stempelplaten, hoogwerkerboek en een passende garantie.


Diesel motor met elektra

Dankzij een betrouwbare Kubota Diesel motor en 230V elektramotor, biedt deze hoogwerker de nodige kracht en flexibiliteit om aan verschillende werkvereisten te voldoen. U kunt hierdoor zowel binnen als buiten met de machine werken.


Onderhoud en Garantie

Onze gebruikte Hinowa machines ondergaan een onderhoudsbeurt, inclusief een nieuwe Safety Check keuring, om ervoor te zorgen dat ze in goede conditie verkeren.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Wij kunnen een demonstratie doen met deze machine.


Gebruikte Hinowa 26 meter spinhoogwerkers

Wij hebben diverse gebruikte Hinowa 26 meter spinhoogwerkers in ons occasion aanbod. Zo bieden wij bijvoorbeeld onderstaande occasion spinhoogwerkers aan (mits onverkocht):

Specificaties

Merk:
Type:
Bouwjaar:
Aandrijving:
Gewicht:
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Capaciteit:
Onderstel:
Technische staat:
Optische staat:
Gebruiksuren:

Hinowa

LightLift 26.14 Performances

2016

Diesel met elektra

26

13.75

230 kg

Zwarte rupsbanden

Goed

Gebruikt

2050

Algemene staat:

Goed

Aanvullende informatie:

* Prijs op aanvraag
Interne referentie: 376

Kilometerstand:

214

Prijs:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties Hinowa LightLift 26.14 Performance IIIS

Brochure

Brochure Hinowa Performance serie

Onderhoud en service 

Safety Lift is de importeur van Airo, Hinowa en Socage hoogwerkers en leverancier van Almac en Hyrax. Wij hebben een werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan storingen op locatie verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een occasion machine, maar vraagt u zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren?
U kunt deze machine naast kopen, ook leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page