top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo A21 JRTD Diesel Zelfrijdende hoogwerker

Uit de A range van Airo is de Airo zelfrijder A21 JRTD een diesel knikarmhoogwerker met JIB en werkhoogte tot 21 meter.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Airo A21 JRTD Diesel Zelfrijdende hoogwerker

Airo zelfrijders


De A serie zelfrijders van Airo zijn zelfrijdende knikarmhoogwerkers. Met deze reeks bieden wij kniktelescoophoogwerkers met werkhoogtes in de range van 12 tot 23 meter.

Airo zelfrijders zijn binnendraaiers, tijdens het draaien komt de krans niet buiten de wielen en dit maakt dat deze hoogwerkers ook is in krappe ruimten kunnen worden gebruikt.

Airo zelfrijders hebben een reverse control bediening, dit houdt in dat als de machine 180 graden gedraaid staat de bediening hetzelfde blijft en kunnen op maximale hoogte rijden.

A21 JRTD zelfrijder


De Airo A21 JRTD is een knikarm zelfrijder met JIB, Yanmar diesel verbrandingsmotor en vierwiel aandrijving. De hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 20,50 meter en een platformhoogte tot 18,50 meter met een zijdelings bereik tot 11,20 meter. De machine kan rijden bij gebruik op maximale hoogte.


De maximale capaciteit van de werkbak is 230 kg, heeft hydraulische kooirotatie en is voorzien van een lastbegrenzer. De hoogwerker heeft een klimvermogen van 50%. Het totaalgewicht van de machine is 12250 kg.

De zelfrijder heeft een Hydrostatische transmissie, een geïntegreerd diagnostisch besturingssysteem, uitklapbare motorbak voor eenvoudig onderhoud en is voorzien van een 230V elektrische kabelvoorbereiding op het platform.


Onderstaande extra’s zijn optioneel:


• 130° roterende JIB

• Stalen werkbak 900 x 2400 mm

• Knipperend waarschuwingslampje (LED)

• Beschermkap bij bedieningspaneel

• 230V Voeding met stekker op het platform

• 230V voeding met stekker op het platform met aardlekschakelaar

• Elektrische pomp 12V voor elektrische noodbedieningen

• "Quick-up" en "Quick-down" voor snel heffen en dalen

• Oscillerende as


Safety Lift is de importeur van Airo voor Nederland en wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw Vennep. Naast nieuwe zelfrijders bieden wij een aanbod occasion machines en hebben wij een verhuurservice onder Safety Rent.

XCMG zelfrijdende hoogwerkers

Safety Lift is heden ook importeur van XCMG hoogwerkers en heeft de volgende diesel zelfrijdende hoogwerkers in het assortiment tussen de 20 en 22 meter werkhoogte:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

Airo

Diesel; Yanmar motor

20,50 meter

11,20 meter

230 kg

12.250 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram A21 JRTD diesel

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page