top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGS22E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

De XCMG XGS22E telescoophoogwerker biedt een maximale werkhoogte van 22 meter en een werkplatformhoogte van 20 meter, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot moeilijk bereikbare plekken. Met een werkstraal van 17,20 meter is deze machine ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van bouwprojecten tot onderhoudswerkzaamheden.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGS22E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG XGS22E Zelfrijdende hoogwerker: Compacte krachtpatser voor veilig werken op hoogte

XCMG heeft een serie zelfrijdende hoogwerkers met compacte afmetingen en in verhouding een groot werkbereik. De kleinste modellen hebben een kniktelescoopmast, zodat u met deze machines ook over obstakels heen kunt. De grotere modellen hebben een telescoopmast, met als voordeel dat deze hoogwerkers een groot zijdelings bereik hebben.


De XGS22E uit deze serie is het kleinste model met een telescoopmast en biedt indrukwekkende prestaties. Uitgerust met een krachtige diesel STAGE V motor met vierwielaandrijving, is de XGS22E ontworpen voor optimale wendbaarheid en prestaties in diverse omgevingen.

Met een werkhoogte van 22 meter en een reikwijdte van 17,20 meter is de XGS22E ideaal voor uiteenlopende hoogte- en bereikvereisten. Het opmerkelijke draagvermogen van 460 kg en de mogelijkheid voor 3 personen in de werkbak (zie werkdiagram), maken deze hoogwerker breed inzetbaar. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de XGS22E gemakkelijk kan manoeuvreren, zelfs op locaties met minder ruimte.


Aandrijving: Krachtige STAGE V Diesel Motor

De XGS22E is standaard voorzien van een Kubota V2403 diesel motor die voldoet aan de STAGE V emissienormen. Deze motor biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook een zuiniger brandstofverbruik en verminderde schadelijke uitstoot, wat gunstig is voor zowel de operator als het milieu.


Extra opties voor uw specifieke behoeften

Voor de XGS22E hoogwerker bieden wij diverse aanvullende opties om te voldoen aan specifieke behoeften en toepassingen. Denk hierbij aan een gereedschapskist, werklichten op het platform, ruw terrein banden, en stroomvoorziening op het platform. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de aanvullende opties die beschikbaar zijn voor deze machine.


XCMG E-Serie Compacte zelfrijdende hoogwerkers: Betrouwbaarheid, Efficiëntie en Kracht

Naast de XGS22E biedt de XCMG E-serie een scala aan indrukwekkende zelfrijdende hoogwerkers met diesel Stage V aandrijving. Met werkhoogtes variërend van 16 meter tot 70 meter delen deze modellen de betrouwbaarheid, efficiëntie en kracht die kenmerkend zijn voor XCMG hoogwerkers.


In de range werkhoogte tot 22 meter hebben wij de volgende zelfrijders uit de E-serie compacte diesel zelfrijders:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel: Kubota V2403 - Stage V

22 meter

17,20 meter

n.v.t.

300/460 kg

2.400 x 900 mm

0,6-6,30 km/u

12.460 kg

Masttype:

Telescoopmast

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGS22E

Handleiding

Handleiding XCMG XGS22E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page