top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA20E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de veelzijdigheid van de XGA20E, een zelfrijdende hoogwerker van XCMG met een kniktelescoop mast. Met een indrukwekkende werkhoogte van 20,60 meter, een up & over bereik van 8 meter en een zijdelings bereik van 12 meter, is de XGA20E ontworpen voor optimale efficiëntie en geschikt voor diverse werkzaamheden op hoogte

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA20E Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Diesel zelfrijdende hoogwerker XGA20E

Ontdek de veelzijdigheid van de XGA20E, een zelfrijdende hoogwerker van XCMG met een kniktelescoop mast. Met een indrukwekkende werkhoogte van 20,60 meter, een up & over bereik van 8 meter en een zijdelings bereik van 12 meter, is de XGA20E ontworpen voor optimale efficiëntie en geschikt voor diverse werkzaamheden op hoogte. Daarnaast heeft de hoogwerker een grote capaciteit van 350 kg in de werkbak, geschikt voor maximaal 2 personen.


Diesel Stage V aandrijving

De XGA20E is een diesel hoogwerker met een Kubota V2403 motor die voldoet aan de Euro Stage V emissienormen, waardoor deze hoogwerker niet alleen optimale prestaties levert, maar ook milieuvriendelijker is.


Extra opties voor de Diesel hoogwerker

Ontdek de veelzijdigheid van de XGA20E met diverse extra opties, zoals:

  • Gereedschapsbak; handige opslagruimte voor gereedschap en materialen.

  • Platform Werklicht; verlicht het werkplatform voor veilig gebruik in omstandigheden met weinig licht.

  • Stroom op Werkplatform; voorzien van stroomaansluiting op het werkplatform voor het gebruik van elektrisch gereedschap.

  • Ruw Terrein Banden; uitgerust met robuuste foam banden voor optimale prestaties op diverse terreinen.


XCMG diesel hoogwerkers met kniktelescoopmast

Ontdek waarom de XGA20E diesel kniktelescoop hoogwerker een goede keuze zijn voor diverse bouwprojecten, industriële toepassingen en meer. Naast de XGA20E hebben wij een breed assortiment diesel zelfrijdende hoogwerkers, waaronder de volgende machines:

Investeer in een goede zelfrijdende hoogwerkers en verhoog de efficiëntie van uw werkzaamheden op hoogte met Safety Lift.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Kubota V2403

20,60 meter

12 meter

8 meter

256/350 kg

1.830 x 760 mm

0,60-5,50 km/u

9.900 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA20E

Handleiding

Handleiding XCMG XGA20E

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page