top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA20ACE Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

XCMG introduceert een reeks terreinkniktelescoop hoogwerkers met AC-aandrijving, waaronder de XGA20ACE. Met een indrukwekkende werkhoogte van 20,60 meter en een zijdelings bereik van 11,98 meter biedt de XGA20ACE hoogwerker flexibiliteit voor verschillende taken.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA20ACE Elektrisch
Zelfrijdende hoogwerker

Elektrische kniktelescoop hoogwerker XCMG XGA20ACE

XCMG introduceert een reeks terreinkniktelescoop hoogwerkers met AC-aandrijving, waaronder de XGA20ACE. Deze kniktelescoop hoogwerker combineert indrukwekkende specificaties met veelzijdigheid en aanpasbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse werkzaamheden op hoogte. Met geavanceerde aandrijvingstechnologie en diverse extra opties biedt deze machine u de mogelijkheid om uw taken veilig en efficiënt uit te voeren, terwijl u tegelijkertijd controle behoudt en milieubewust handelt.


Werkbereik XGA20ACE

Met een indrukwekkende werkhoogte van 20,60 meter en een zijdelings bereik van 11,98 meter biedt de XGA20ACE hoogwerker flexibiliteit voor verschillende taken. Het werkplatform heeft een capaciteit van 256/350 kg, afhankelijk van het werkbereik, waardoor deze hoogwerker geschikt is voor onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten en installaties.


Elektrische AC-aandrijving

De XGA20ACE maakt gebruik van een 48V/400Ah accupakket en AC-elektrische aandrijvingstechnologie voor een soepele en efficiënte werking. Deze configuratie levert de benodigde energie om de hoogwerker te verplaatsen en verschillende functies te bedienen. Proportionele besturingselementen voor rijden, heffen en dalen bieden precisie en controle. Met nul uitstoot en stille werking is deze hoogwerker ideaal voor gebruik binnenshuis. Als optie is een Lithium 48V/400Ah accupakket beschikbaar.


Extra Opties

XCMG biedt verschillende aanvullende voorzieningen voor de XGA20ACE, waaronder:

  • Lithiumpakket

  • Asbalanssysteem

  • Werkverlichting

  • Gereedschapbak

  • Non-marking banden


Elektrische kniktelescoophoogwerkers van XCMG

Naast de XGA20ACE zijn er andere elektrische kniktelescoop hoogwerkers beschikbaar in ons assortiment, zoals:

  • XGA16ACE - 15,80 meter

  • XGA16ACK - 16,50 meter (optioneel met Lithium)

  • XGA18ACK - 18 meter (optioneel met Lithium)

  • XGA20ACE - 20,60 meter (optioneel met Lithium)

  • XGA22ACK - 22,20 meter (optioneel met Lithium)

Naast deze kniktelescoop hoogwerkers hebben wij nog een range electrische telescoop zelfrijders tot zelfs 40 meter. Door deze diverse modellen kunnen we voldoen aan uw specifieke behoeften en voorzien in hoogwaardige oplossingen voor werkzaamheden op hoogte.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Elektrisch: 48V/400Ah accu pakket
Optineel: 48V Lithium pakket

20,60 meter

11,98 meter

256/350 kg

9.100 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA20ACE

Handleiding

Handleiding XCMG XGA20ACE

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page