top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

Airo A23 JRTD Diesel Zelfrijdende hoogwerker

Uit de A range van Airo is de A23 JRTD een zelfrijdende diesel knikarmhoogwerker met JIB en een werkhoogte tot 23 meter. Alle Airo hoogwerkers zijn binnen draaiers en hebben een reverse control bediening.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

Airo A23 JRTD Diesel Zelfrijdende hoogwerker

Airo zelfrijders

 De A serie zelfrijders van Airo zijn zelfrijdende knikarmhoogwerkers. Met deze reeks bieden wij kniktelescoophoogwerkers met werkhoogtes in de range van 12 tot 23 meter.

Airo zelfrijders zijn binnendraaiers, tijdens het draaien komt de krans niet buiten de wielen en dit maakt dat deze hoogwerkers ook is in krappe ruimten kunnen worden gebruikt.

Airo zelfrijders hebben een reverse control bediening, dit houdt in dat als de machine 180 graden gedraaid staat de bediening hetzelfde blijft en kunnen op maximale hoogte rijden.


A23 JRTD zelfrijder

 

De Airo A21 JRTD is een knikarm zelfrijder met JIB, Yanmar diesel verbrandingsmotor en vierwiel aandrijving. De hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 23,10 meter en een platformhoogte tot 21,10 meter met een zijdelings bereik tot 13,90 meter. De machine kan rijden bij gebruik op maximale hoogte.

 

De maximale capaciteit van de werkbak is 230 kg, heeft hydraulische kooirotatie en is voorzien van een lastbegrenzer. De hoogwerker heeft een klimvermogen van 50%. Het totaalgewicht van de machine is 14.300 kg.

De zelfrijder heeft een Hydrostatische transmissie, een geïntegreerd diagnostisch besturingssysteem, uitklapbare motorbak voor eenvoudig onderhoud en is voorzien van een 230V elektrische kabelvoorbereiding op het platform.

 

 Onderstaande extra’s zijn optioneel:

 

• 130° roterende JIB

• Stalen werkbak 900 x 2400 mm

• Knipperend waarschuwingslampje (LED)

• Beschermkap bij bedieningspaneel

• 230V Voeding met stekker op het platform

• 230V voeding met stekker op het platform met aardlekschakelaar

• Elektrische pomp 12V voor elektrische noodbedieningen

• "Quick-up" en "Quick-down" voor snel heffen en dalen

• Oscillerende asXCMG zelfrijdende hoogwerkers

Safety Lift is heden ook importeur van XCMG hoogwerkers en heeft de volgende diesel zelfrijdende hoogwerkers in het assortiment tussen de 20 en 26 meter werkhoogte:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

Airo

Diesel; Yanmar motor

23,10 meter

13,90 meter

230 kg

14.300 kg

Masttype:

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties en lastdiagram

Specificaties en lastdiagram A23 JRTD diesel

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page