top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

XGA26K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Ontdek de veelzijdigheid van de XCMG XGA26K kniktelescoop hoogwerker. Met een indrukwekkende werkhoogte van 26,60 meter en een reikwijdte van 19,50 meter biedt deze hoogwerker de oplossing voor diverse hoogtetoepassingen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

XGA26K Diesel
Zelfrijdende hoogwerker

Kniktelescoop hoogwerker XGA26K

Ontdek de veelzijdigheid van de XCMG XGA26K kniktelescoop hoogwerker. Met een indrukwekkende werkhoogte  van 26,60 meter en een reikwijdte van 19,50 meter biedt deze hoogwerker de oplossing voor diverse hoogtetoepassingen. Het up & over bereik van 9 meter maakt het bovendien mogelijk om obstakels met gemak te overbruggen. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten of inspecties, de XGA26K staat garant voor prestaties op hoogte.


Het werkplatform van de XGA26K heeft een capaciteit van 256 kg en is geschikt voor 2 personen, waardoor niet alleen de hoogte kan worden bereikt, maar ook gereedschappen en apparatuur veilig kunnen worden meegenomen.


Krachtige Stage V Kubota V2607 diesel motor

De XGA26K is uitgerust met een krachtige Stage V Kubota V2607 diesel motor. Deze motor levert consistente en betrouwbare kracht, zelfs onder veeleisende omstandigheden. De Stage V-norm staat garant voor efficiëntie en optimale prestaties, waardoor de hoogwerker geschikt is voor diverse werkzaamheden.


Extra opties

Personaliseer uw XGA26K hoogwerker met de volgende extra opties:

  • Gereedschapsbak; voeg extra functionaliteit toe met een gereedschapsbak. Deze handige bak biedt een veilige en georganiseerde opslagruimte voor gereedschappen en accessoires, waardoor alles binnen handbereik is tijdens uw werkzaamheden op hoogte. Verbeter de efficiëntie van uw taken door georganiseerd en voorbereid te zijn.

  • Werklichten op het werkplatform; verhoog de productiviteit en veiligheid met de toevoeging van werklichten op het platform. Of u nu in de vroege ochtend, late avond of in slecht verlichte omgevingen werkt, deze geïntegreerde verlichting zorgt voor extra licht. Voer uw taken nauwkeurig uit en minimaliseer risico's dankzij goed verlichte werkplekken.

  • Ruw Terrein Foam Banden; optimaliseer de prestaties op ruw terrein met ruw terrein foam banden. Deze banden bieden extra stabiliteit en grip, waardoor u zich gemakkelijk kunt verplaatsen over ongelijke ondergronden. Verminder de impact van oneffenheden en maximaliseer de wendbaarheid van uw hoogwerker, zelfs op uitdagende terreinen.

Personaliseer uw XCMG XGA26K naar uw specifieke behoeften en ervaar een hoger niveau van comfort, efficiëntie en veiligheid tijdens uw werkzaamheden op hoogte.


XCMG zelfrijdende diesel hoogwerkers

Safety Lift biedt een breed scala aan zelfrijdende diesel kniktelescoop hoogwerkers tot 26 meter waaronder bijvoorbeeld onderstaande modellen:


De XGA26K is onze hoogste kniktelescoop hoogwerker. Voor een grotere werkhoogte en reikwijdte hebben wij nog een breed aanbod telescoop zelfrijders tot grote hoogte van zelfs 60 meter, waaronder bijvoorbeeld de volgende modellen:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Snelheid:
Gewicht:

XCMG

Diesel; Kubota V2607

26,60 meter

19,50 meter

9 meter

256 kg

2.400 x 900 mm

0,60-5 km/u

18.100 kg

Masttype:

Kniktelescoop mast

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Specificaties

Specificaties XCMG XGA26K

Onderhoud en service 

Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en XCMG. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw-Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van onze merken verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een Airo hoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

bottom of page