+31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1775 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

De Hinowa Performance IIIS LightLift 17.75 spinhoogwerker is compact en productief; de zeer robuuste scharnierende constructie van sterk staal garandeert uitzonderlijke stabiliteit tijdens het gebruik.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1775 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa LightLift 17.75 Performance IIIS MK2: een nieuwe 17 meter spinhoogwerker kopen bij Safety Lift

De Hinowa LightLift 17.75 spinhoogwerker is compact en productief; de zeer robuuste scharnierende constructie van sterk staal garandeert uitzonderlijke stabiliteit tijdens het gebruik.


De Hinowa Peformance LightLift 17.75 en LightLift 20.10 MK2 spinhoogwerkers hebben hoge capaciteiten, maar met nog steeds compacte maten, en passen door een enkele deur. Ze zijn hierdoor geschikt voor binnen en buiten werkzaamheden. De machines worden door ons geleverd met non-marking rupsen, zodat de machine bij binnen gebruik geen sporen op de vloer achterlaat. Omdat de machine op rupsen staat, is de spin buiten ook op oneffen ondergrond goed te verrijden. In geval van verplaatsing op opritten of hellende grond heeft de machine een beveiliging en zal automatisch snelheid verminderen.


De LightLift 17.75 heeft een werkhoogte van 17,06 meter en een reikwijdte van 7,50 meter met platformcapaciteit van 230 kg. De LightLift 17.75 heeft een te verbreden onderstel van 798 - 1086 mm voor extra stabiliteit.  De Hinowa Performance machines hebben een afstandsbediening met kabel en automatische stabilisatie. De machine beschikt verder over een draaibare werkbak en stroom in de werkbak.


Aandrijving

De Hinowa LightLift 17.75 spinhoogwerker kunt u bij ons kopen met een HONDA iGX390 benzine motor met rijsnelheden van 0,6 - 1,4 - 2,7 km/u of een HATZ 1B40 dieselmotor met rijsnelheden 0,7 - 1,8 - 3,6 km/u. De machine is bij een benzine en dieselmotor elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer (230V).


Optioneel: Lithium Ion

Hinowa heeft een Lithium-ion systeem beschikbaar voor de LightLift 17.75. De spinhoogwerker kunt u kopen met een 4,8 kWh lithium batterij pakket met snellaadsysteem. Vanaf het display is volledige controle over het systeem en de laadstatus. Enkele voordelen van een Lithium Ion batterij pakket:

 • Geen stopcontact in de buurt nodig (zowel binnen als buiten te gebruiken).

 • Geen risico om over de stroomkabel te struikelen (bijvoorbeeld in een winkelcentrum).

 • Voorkom beschadiging van kabels met rupsbanden of andere passerende machines.

 • Mogelijkheid om te werken met verminderde geluidsemissie (bijvoorbeeld in historische centra of in de buurt van huizen).

 • Hoge autonomie van het batterijpakket (één werkdag, vanaf detectie met Hinowa H2-bedrijfscyclus).

 • Lithiumbatterijen hebben een langere levensduur dan de traditionele lood-zuur accu’s en weinig onderhoud nodig. Ze stoten geen zuren uit tijdens de laadfasen.

De machines met een Lithium batterij pakket kunnen ook werken met een aangesloten stroomkabel op het netwerk. Op deze manier kan de machine kunnen werken, maar tegelijkertijd wordt de batterij opgeladen.


Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines de ideale keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:

 • De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.

 • Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.

 • Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

 • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen

 • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

 • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

 • Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


Aanhanger

Het is belangrijk om een spinhoogwerker veilig te kunnen vervoeren naar een werkplek. U kunt bij ons voor de LightLift 17.75 een passende aanhanger kopen. Vraag bij interesse naar onze mogelijkheden.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda IGX390 en 230V Elektra
Diesel; Hatz 1B30 en 230V Elektra
Elektrisch; Lithium accu pakket

17,06 m

7,50 meter

7,75 meter

230 kg

1.335 x 690 mm

0,6 - 1,4 - 2,7 km/u (Benzine)

Verstelbaar: 798- 1.086 mm

2.884 x 2.889 mm

ca 2.230 kg

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Brochure

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Specificatie en lastdiagram

Specificaties Hinowa LightLift 17.75

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.