top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1775 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

De Hinowa LightLift 17.75 spinhoogwerker is compact en productief. De hoogwerker heeft compacte afmetingen, een stabilisatieruimte van 2,88 x 2,89 meter met17 meter werkhoogte een 7,50 meter reikwijdte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1775 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa LightLift 17.75 Performance IIIS MK2

De Hinowa LightLift 17.75 Performance IIIS MK2 spinhoogwerker is compact en productief; de zeer robuuste scharnierende constructie van sterk staal garandeert uitzonderlijke stabiliteit tijdens het gebruik.

De LightLift 17.75 heeft een grote capaciteit met compacte afmetingen en een laag eigen gewicht. De machine past door een enkele deur en is een ideale hoogwerker voor binnen en buiten. Ook hebben wij passende aanhangers beschikbaar zodat u de machine zelf kunt vervoeren.

De LightLift 17.75 heeft een werkhoogte van 17,06 meter en een reikwijdte van 7,50 meter met maximale capaciteit van 230 kg in de werkbak. De machine heeft een te verbreden onderstel van 798 - 1086 en leveren wij met non-marking rupsen.

De Hinowa Performance machines hebben een gebruikersvriendelijke afstandsbediening en de snel-functies auto stabilisatie en automatisch sluiten.


Aandrijving Hinowa LightLift 17.75

De Hinowa LightLift 17.75 spinhoogwerker is leverbaar in onderstaande aandrijvingsmogelijkheden:

 • Lithium Ion accu pakket

 • Honda benzine motor met 230V elektra aandrijving

 • Hätz diesel motor met 230V elektra aandrijving


Lithium Ion

De LightLift 17.75. is met Lithium Ion batterij pakket beschikbaar. De voordelen van een Hinowa spinhoogwerker met Lithium Ion batterij pakket zijn o.a.:

 • Geen stopcontact in de buurt nodig (zowel binnen als buiten te gebruiken).

 • Geen risico om over de stroomkabel te struikelen (bijvoorbeeld in een winkelcentrum).

 • Voorkom beschadiging van kabels met rupsbanden of andere passerende machines.

 • Mogelijkheid om te werken met verminderde geluidsemissie (bijvoorbeeld in historische centra of in de buurt van huizen).

 • Hoge autonomie van het batterijpakket voor één werkdag

 • Lithiumbatterijen hebben een langere levensduur dan de traditionele lood-zuur accu’s en weinig onderhoud nodig. Ze stoten geen zuren uit tijdens de laadfasen.

 • De spinhoogwerker kan ook met een stroomkabel werken. Op deze manier kunt u met de machine werken en tegelijkertijd de batterij opladen.


Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines de ideale keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:

 • De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.

 • Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.

 • Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

 • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen

 • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

 • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

 • Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


Alternatieven

Wij hebben naast nieuwe spinhoogwerkers ook een uitgebreid aanbod occasion machines. Zo bieden wij momenteel een  gebruikte LightLift 17.75 met bouwjaar 202 aan.


De Hinowa Performance IIIS serie heeft de volgende werkhoogten in het assortiment:


Een 17 meter spinhoogwerker huren? Safety Rent verhuurt onze huismerken en heeft deze machine ook in het huuraanbod met keuze uit een benzine motor of Lithium accu pakket.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda IGX390 en 230V Elektra
Diesel; Hatz 1B30 en 230V Elektra
Elektrisch; Lithium accu pakket

17,06 m

7.50 meter

7,75 m

230 kg

1.335 x 690 mm (l x b)

16° / 28,7%

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar: 798- 1.086 mm

2.884 x 2.889 mm

Vanaf 2.230 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 17.75 MK2

Specificaties Hinowa LightLift 17.75 MK2 Performances IIIS

2023 Brochure Performance serie

Brochure Hinowa Performances spinhoogwerkers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 17.75

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page