top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 2010 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium-Hybride

De Hinowa Performance IIIS LightLift 20.10 MK3 spinhoogwerker is veilig en efficiënt; de hoogwerker heeft een gunstige verhouding tussen hoogte, reikwijdte en stabilisatie oppervlakte.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 2010 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium-Hybride

Hinowa LightLift 20.10 MK3 Performance IIIS

De Hinowa LightLift 20.10 spinhoogwerker is veilig en efficiënt; de hoogwerker heeft een gunstige verhouding tussen hoogte, reikwijdte en stabilisatie oppervlakte. Handig voor veel soorten werk in de hoogte in verschillende sectoren.


De Hinowa Performance LightLift 17.75 en LightLift 20.10 MK2 spinhoogwerkers zijn compact met grote capaciteiten en zijn hierdoor geschikt voor binnen en buiten klussen. De spinhoogwerker past door een enkele deur en wordt door ons voorzien van non-marking rupsen, zodat de machine bij binnen gebruik geen sporen op de vloer achterlaat. Vanwege de rupsbanden is de hoogwerker buiten ook op oneffen ondergrond goed te verrijden. In geval van verplaatsing op opritten of hellende grond heeft de machine een beveiliging en vermindert automatisch de snelheid.


Deze spider spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 20.15 meter en een reikwijdte van 9,70 meter met platformcapaciteit van 230 kg. De LightLift 20.15 heeft een te verbreden onderstel van 798 - 1086 mm voor extra stabiliteit.  De Hinowa Performance spinhoogwerkers hebben een afstandsbediening met kabel en automatische stabilisatie. De machine beschikt verder over een draaibare werkbak en stroom in de werkbak. Het stabilisatiegebied is gering en op hellingen tot 16º heeft de machine een automatische ondersteunende stabilisatie.


Aandrijving spinhoogwerker

De spinhoogwerker is leverbaar in onderstaande motor uitvoeringen:

 • Benzine motor HONDA iGX390 met 230V elektra

 • Diesel motor Kubota Z602 met 230V elektra

 • Lithium accu pakket.

 • NIEUW Bi-Energy uitvoering met Lithium accu pakket en diesel motor


Zelf vervoeren op aanhanger.

Met een gewicht van 2.900 kg is de benzine uitvoering gemakkelijk te vervoeren op een geschikte aanhangwagen uit ons assortiment. De andere uitvoeringen zijn daarvoor te zwaar.


Bent u op zoek naar een compacte diesel, Lithium of Bi-energy spinhoogwerker om zelf te vervoeren?
De Hinowa LightLift 18.80 gaat tot een werkhoogte van 18,55 meter en alle 18.80 uitvoeringen (benzine, diesel, Lithium en Bi-Energy) kunnen worden vervoerd op een passende aanhanger uit ons assortiment.Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spider spinhoogwerkers

De Hinowa Performance III spinhoogwerkers hebben identieke overeenkomsten om veilig mee te kunnen werken:

 • De Performance III afstandsbedieningen zijn voorzien van hetzelfde lay-out en hebben eeen eenvoudige bediening, zoals een snelfunctie voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. 

 • De spinhoogwerkers hebben allemaal een standaard werkbak met een draagvermogen tot 230kg en zijn voorzien van een lastbegrenzer. 

 • Remote assistance op Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

 • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen

 • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

 • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

 • De machines zijn voorzien van Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


De Hinowa Performance IIIS serie bestaat uit de volgende reeks hoogwerkers:


Wilt u een demo met een van onze Hinowa spinhoogwerkers, of een deze Hinowa spinhoogwerker huren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda IGX390 en 230V Elektra
Diesel; Kubota Z602 en 230V Elektra
Elektra; Lithium accu pakket
Bi-Energy; Lithium en Diesel

20,15 m

9.70 m

8,20 m

230 kg

1.335 x 690 mm (l x b)

16° / 28,7%

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar: 795 - 1.095 mm

2.922 x 2.925 mm

Vanaf 2.900 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 20.10 MK3

Specificaties Hinowa LightLift 20.10 MK3 Performance IIIS

2023 Brochure Performance serie

Brochure Hinowa Performances spinhoogwerkers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 20.10

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page