top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1570 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

De Hinowa LightLift 15.70 15 meter hoogwerker heeft compacte maten en een licht eigen gewicht en past door een enkele deur. De ideale machine voor diverse binnen en buiten hoogteklussen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1570 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa Performance IIIS LightLift 15.70 - 15 meter hoogwerker

De Hinowa Performance IIIS LightLift 15.70 is een compacte 15 meter spinhoogwerker met een kniktelescoopmast, past door een enkele deur en is met zijn capaciteiten een uiterst compacte en betrouwbare machine.


De 15 meter hoogwerker is zowel voor binnen als buiten werkzaamheden goed inzetbaar. Voor binnen gebruik voorzien wij de machine van non-marking rupsen zodat de machine geen sporen op de vloer achterlaat. De rupsbanden van de spin maken het mogelijk om buiten over moeilijke ondergrond en onverhard terrein te kunnen rijden. De Hinowa 15.70 heeft een te verbreden onderstel van 748 tot 1100 mm. Hiermee past de machine door smalle gangen en kan hij bij voldoende ruimte verbreed worden voor extra stabiliteit.


De LightLift 15.70 heeft een werkhoogte van 15,40 meter, een reikwijdte van 6,60 meter, up & over van 7 meter en een platformcapaciteit van 230 kg. De werkbak heeft stroomvoorziening, kan 124º roteren en is afneembaar. De nieuwe JIB van de Hinowa 15.70 maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden optimaal te profiteren en te werken met 2 operators inclusief gereedschap tot een gewicht van 230 kg.


Hinowa Performance IIIS LightLift spinhoogwerkers hebben een afstandsbediening met kabel en een automatische stabilisatie functie. Hinowa machines zijn standaard rood, maar kunnen optioneel in uw bedrijfskleur worden geleverd.


Wij leveren ook aanhangers om deze compacte spinhoogwerker zelf veilig te kunnen vervoeren. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden, wij adviseren u graag.


Aandrijving Hinowa LightLift 15.70

De Hinowa LightLift 15.70 spinhoogwerker is leverbaar met een HONDA iGX390 benzine motor of een HATZ 1B40 dieselmotor. Daarnaast is de machine elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer.


De machine is optioneel verkrijgbaar in een Lithium-Ion uitvoering (3,6kWh Lithiumbatterijpakket met snel laad systeem). Lithium-Ion accu’s zijn minder schadelijk voor het milieu; ze hebben een hoge energiedichtheid, lange levensduur en minimale onderhoud nodig.


Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De machines van Hinowa worden geproduceerd conform de Europese veiligheidsnorm EN 280. De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III LightLift reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines een veilige keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:

  • De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.

  • Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.

  • Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

  • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen.

  • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

  • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

  • Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


De Hinowa Performance IIIS serie compacte spinhoogwerkers bestaat uit de volgende spinhoogwerkers:


Heeft u voor een korte periode een spinhoogwerker nodig? De Hinowa LightLift 15.70 Perfrmance IIIS 15 meter spinhoogwerker huren kan bij Safety Rent.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda iGX390 en 230V elektra
Diesel; Hatz 1B40 en 230V elektra
Elektra; Lithium accu pakket

15,40 m

6,60 meter

7,00 m

230 kg

1.335 x 690 mm (l x b)

16° / 28,7%

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar 748 - 1100 mm

2.800 x 2.800 mm

Vanaf 1.940 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 15.70

Specificaties Hinowa LightLift 15.70 Performances IIIS

2023 Brochure Performance serie

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 15.70

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page