top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 2614 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

De Hinowa Performance IIIS LL 26.14 spider hoogwerker heeft geweldige prestaties: exceptionele eigenschappen in een compacte machine, met een gevarieerd werkgebied en betere stabiliteit dankzij een groter bereik van de onderwagen.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 2614 Performance IIIS Diesel-Lithium-Hybride

LightLift 26.14 spider hoogwerker

De Hinowa Performance IIIS LL 26.14 spider hoogwerker heeft geweldige prestaties: exceptionele eigenschappen in een compacte machine, met een gevarieerd werkgebied en betere stabiliteit dankzij een groter bereik van de onderwagen.


De Hinowa Performance IIIS LL 26.14 is een spider hoogwerker die voor binnen en buiten werkzaamheden kan worden ingezet. De machine kan bij binnen gebruik door een dubbele deur. Bij buiten werkzaamheden kan de spin door zijn rupsbanden ook op moeilijke ondergrond worden gebruikt.


De spin heeft een te verbreden onderstel van 795 – 1095 mm voor extra stabiliteit. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 20,15 meter en een reikwijdte van 9,70 meter met platformcapaciteit van 230 kg. Deze machine heeft een dubbele telescopische knikarm van hoogwaardig staal en een groot up & over van 10 meter.

Hinowa Performance spinnen hebben een gebruikersvriendelijke afstandsbediening en automatische stabilisatie. De Performance machines beschikken over een draaibare werkbak en stroom in de werkbak.


Aandrijving

Voor de LightLift 26.14 spider hoogwerker kan worden gekozen uit drie aandrijvingsmogelijkheden:

 • Kubota D902 dieselmotor en elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer

 • Lithium-Ion batterijpakket 7,6kWh met snel laad systeem

 • Hybride uitvoering Bi-Energy met Lithium-Ion batterij en Kubota D902 dieselmotor.

De hybride Bi-Energy uitvoering heeft een Tier 4, Fase V, 3 cilinder, vloeistof gekoelde Kubota D902 dieselverbrandingsmotor van 16,1 kW. Voor het opladen van de Lithium accu heeft de machine een ingebouwde lader. De Bi-Energy technologie combineert de unieke eigenschappen van een verbrandingsmotor met die van een elektromotor op een Lithium accu.


De geluidsemissies van de Hinowa Light Lift 26.14 zijn bijzonder laag, zowel tijdens het gebruik met de dieselmotor (met een gewaarborgd geluidsvermogensniveau van 104 dB) als met de elektromotor (met een gewaarborgde geluidsvermogensniveau van 95 dB).


Kenmerken

Operators die dagelijks machines gebruiken om op hoogte te werken, moeten spider hoogwerkers gebruiken die in staat zijn om hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen te garanderen. Om aan deze behoefte te voldoen, is de Hinowa Light Lift 26.14 een hoge performance hoogwerker die het volgende biedt:

 • Maximale veiligheid en stabiliteit, evenals vloeiende bewegingen en precisie dankzij het hydraulische Performance-systeem

 • Anti-beknellingssysteem (veiligheidsvoorziening en extra bescherming voor de operator in de mand)

 • Nieuw ontworpen passagiersmand met nieuwe afstandsbedieningsbehuizing in composietmateriaal en wielen voor transport in gedemonteerde toestand.

 • Slim LCD-scherm voor het weergeven van de status van de machine

 • "Go home"-functie met automatische inklappen van de armen

 • Drievoudig stabilisatiegebied: totaal, verkleind of verkleind aan één kant

 • Geassisteerde automatische stabilisatie

 • Groot laadvermogen van 230 kg per mand, met behoud van een uiterst veilige verhouding tussen laadvermogen / machinegewicht

 • Uitstekend verticaal traject dankzij het pantograafsysteem, waarmee u uiterst eenvoudig en nauwkeurig vlak tegen de muur kunt werken

 • Toegang aan de achterkant tot de mand met beugel en ladder

 • Dubbele hulpleiding (ø1/4” + ø1/2”)  naar de werkmand voor het gebruik van verschillende arbeidsmiddelen (bijvoorbeeld lucht)

 • Start & Stop-technologie (stuurt de elektromotor alleen aan als er daadwerkelijk vraag is)

 • Automatische uitschakeling na twee uur inactiviteit

 • Dankzij een kantelregeling vertraagt of stopt de machine automatisch in kritieke omstandigheden op een oprit of helling.

 • Gebruiksmogelijkheid op elke plaats en tijd dankzij de stilte en netheid van de versie met elektromotor

 • Praktische behuizing voor vorkheftruck of verreiker vorken voor het heffen, laden, lossen en transporteren van de machine

 • LED-verlichting op de stabilisatoren ter ondersteuning van een laag verbruik

Deze nieuwe machine kan via een geïntegreerd systeem op de spider hoogwerker, genaamd RAHM (Remote assistance on Hinowa machines), de software van de machine bijwerken en diagnose op afstand uitvoeren. Via een GPS-systeem kunnen klanten, met name huurders, de spinhoogwerker op afstand lokaliseren.


Naast nieuwe spinhoogwerkers hebben wij een uitgebreid aanbod gebruikte machines, zoals een jonge bi-energy LightLift 26.14 met bouwjaar 2021.

Wilt u een 26 meter spinhoogwerker huren? Safety Rent verhuurt onze huismerken, waaronder de LightLift 26.14.De Hinowa Performance IIIS serie bestaat uit de volgende reeks hoogwerkers:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Diesel; Kubota D902 en 230V Elektra
Elektra; Lithium-ion accu pakket
Hybride; Bi-Energy (Lithium-ion en Diesel)

25,70 m

13,75 meter

10,00 m

230 kg

1.335 x 690 mm (l x b)

16° / 28,7%

Afhankelijk van uitvoering

Verstelbaar 990 - 1490 mm

Variabel stabilisatiegebied

Vanaf 4.365 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 26.14 MK2

Specificaties Hinowa LightLift 26.14 MK2 Performance IIIS

2023 Brochure Performance

Brochure Hinowa Performances spinhoogwerker

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 26.14

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page