scrollh:
Delen:

Home | Dumpers

Dumpers

Een minidumper of dumper is een machine die is ontworpen voor het verplaatsen van stortgoed zoals bijvoorbeeld zand of tuinaarde. Hinowa bouwt al meer dan 30 jaar mini dumpers en de rupsmachines worden veel gebruikt door hoveniers en grondverzetbedrijven voor het verplaatsen van grond en materialen. Je kan het beschouwen als een gemotoriseerde kruiwagen die veel meer gewicht kan dragen.

Bent u benieuwd wat een Hinowa mini dumper van Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons ruime aanbod en neem gerust contact met ons op als u vragen over onze rupsmachines heeft. Wij adviseren u graag.Hinowa


Hinowa is in 1989 begonnen met de productie van minidumpers. De multifunctionaliteit, duurzaamheid en compactheid zijn van oudsher enkele van de sleutels tot het succes van de minidumpers van Hinowa. Er is fors geïnvesteerd in de technologische innovatie van de rupsmachines om steeds meer geavanceerde modellen met de beste prestaties te leveren, met inachtneming van de milieu- en veiligheidseisen.


Werkzaamheden


Een minidumper is de ideale machine voor bouwwerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden, aanleg van tuinen, werkzaamheden op ruwe, modderige en zanderige terreinen, op hellingen en daar waar normale banden het niet aan kunnen, omdat deze wegzinken of grip verliezen.


De minidumpers van Hinowa


De Hinowa minidumpers zijn behendig en robuust en hebben een laadcapaciteit die varieert van 400 kg tot 2.900 kg. Hinowa heeft duurzame elektrische rupsmachines met een Lithium accu pakket en sterke rupsmachines met een diesel verbrandingsmotor. De machines hebben compacte afmetingen en de verhouding gewicht/optimaal laadvermogen zijn veelzijdig, hetgeen ook het transport van de machine vereenvoudigd.

De Hinowa minidumpers zijn allemaal uitgerust met een hydraulische transmissie. Deze geavanceerde technologie biedt een soepele bediening. De bestuurder kan de meest geschikte snelheid instellen, afhankelijk van het terrein; bij vlakke oppervlakken kan de hoge snelheid worden gebruikt en bij oneffen ondergrond de lage snelheid. Dit zorgt ervoor dat er efficiënter en productiever kan worden gewerkt, er minder onderhoud nodig is, en het brandstofverbruik lager is.

De rubberen rupsbanden worden aangespannen door een cilindervormig smeersysteem. Deze functie maakt het mogelijk om een zekere mate van flexibiliteit van de rupsbanden te behouden, zelfs wanneer er mogelijke materialen in het onderstel doordringen. Daarnaast gaat, dankzij de korte wielbasis, het rijden soepeler en beschikt de bestuurder over meer comfort.

De minidumpers hebben een inklapbare treeplank. Als deze is uitgetrokken kan de bestuurder veilig op de machine staan en eenvoudig op- en afstappen. Als de treeplank is ingeklapt, is de totale lengte van de machine kort en bespaart ruimte tijdens transport en opslag. Veel modellen hebben een te verstellen onderstel. Hiermee kan de minidumper bij smalle stand gemakkelijk door een standaard deur rijden en als het onderstel breed wordt gebruikt, biedt de machine in alle omstandigheden een grotere stabiliteit.

De minidumpers hebben een comfortabel en eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel. Alle hendels bevinden zich binnen handbereik en de handgrepen bieden de bestuurder extra grip tijdens het rijden. Het bedieningspaneel met startsleutel heeft een claxonknop, urenteller en signaalinrichtingen voor de verschillende onderdelen.

De geoptimaliseerde motorkap biedt een eenvoudige toegang tot de onderhoudspunten. De nieuwe behuizing is zodanig ontworpen dat door een gemakkelijkere toegang tot de motor inspectie en gewoon onderhoud een stuk eenvoudiger maakt.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring