top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1370 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Bent u op zoek naar een compacte spinhoogwerker? Ontdek de veelzijdige Hinowa Performance serie. De LightLift 13.70 is het kleinste model en weegt slechts 2.185 kg. Ideaal voor precisiewerk. Ontdek ook de andere compacte Performance modellen met grotere werkhoogten.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1370 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Hinowa LightLift 13.70: compacte spinhoogwerker

Ontdek de compacte spinhoogwerkers van Hinowa, waaronder de veelzijdige LightLift 13.70.

Hinowa heeft de Performance IIIS reeks gelanceerd, bestaande uit compacte spinhoogwerkers met indrukwekkende capaciteiten. De kleine modellen, zoals de LightLift 13.70 en 15.70, zijn bijzonder compact en kunnen zelfs door een enkele deur passen. Met een hoogte van onder de 2 meter tijdens het verplaatsen, kunnen deze machines gemakkelijk onder een deur doorgaan.


De LightLift 13.70 weegt slechts 2.185 kg. De stabilisatie van deze machines is efficiënt met een stabilisatiegebied van 2.800 x 2.800 mm. Deze machine is ideaal voor precisiewerk, dankzij de werkbak met afgeronde hoeken, die zorgt voor een betere benadering van de muur en delicate operaties mogelijk maakt.


De compacte afmetingen van de Hinowa Lightlift 13.70 maken het een uitstekende keuze voor diverse binnen werkzaamheden in kleine ruimtes, terwijl de rupsbanden ervoor zorgen dat de hoogwerker ook op moeilijke ondergronden buiten kan worden ingezet. Met afmetingen van 3.900 x 1.305 x 1.995 mm, een werkhoogte van 13,30 meter en een reikwijdte van 7,08 meter, heeft deze machine een platformcapaciteit van 230 kg. Bovendien wordt de spin geleverd met non-marking rupsen, zodat er geen zwarte sporen op een vloer achterblijven.


Aandrijving 

De Hinowa Lightlift 13.70 wordt aangedreven door een HONDA iGX390 benzine motor of een HATZ 1B40 dieselmotor, afhankelijk van uw voorkeur. Als alternatief kan de machine daarnaast ook elektrisch worden bediend met behulp van een verlengsnoer, ideaal voor binnen klussen.

Voor milieubewuste gebruikers is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Lithium uitvoering (36V). De Lithium accu's zijn minder schadelijk voor het milieu, hebben een hoge energiedichtheid, een lange levensduur en vereisen minimaal onderhoud.


Spinhoogwerker vervoeren op aanhanger

Wilt u de spinhoogwerker zelf veilig vervoeren? Ontdek dan onze aanhangers die speciaal geschikt zijn om de Hinowa Performance spinhoogwerkers te vervoeren. Voor meer informatie hierover adviseren wij u graag.


Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De machines van Hinowa zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280. De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III LightLift reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines een veilige keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:


  • De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.

  • Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.

  • Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

  • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen.

  • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

  • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

  • Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


Kies voor de compacte spinhoogwerkers van Hinowa en profiteer van hun uitstekende prestaties en compacte ontwerp voor diverse werkzaamheden, zowel binnen als buiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.


Hinowa Performance spinhoogwerkers - Compacte spinhoogwerkers

Ontdek de veelzijdige wereld van Hinowa Performance Spinhoogwerkers; compacte spinhoogwerkers die bekend staan om hun indrukwekkende capaciteit in een compact formaat. Deze serie hoogwerkers biedt een perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor diverse hoogte werkzaamheden. Met de Hinowa Performance Spinhoogwerkers ervaart u het gemak van toegang tot moeilijk bereikbare plekken, dankzij de compacte afmetingen en grote capaciteit.


De Hinowa Performance IIIS serie bestaat uit de volgende modellen:

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda iGX390 en 230V Elektra
Diesel; Hatz 1B40 en 230V Elektra
Elektra; Lithium accu pakket

13,30 m

7.08 meter

4,90 m

230 kg

1.305 x 600 mm (l x b)

16° / 28,7%

Afhankelijk van uitvoering

786 mm (verstelbaar onderstel is optioneel)

2.800 x 2.800 mm

Vanaf 2.185 kg (afhankelijk van uitvoering)

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

2023 Specificaties LL 13.70

Specificaties Hinowa LightLift 13.70 Performance IIIS

2023 Brochure Performance serie

Brochure Hinowa Performance IIIS spinhoogwerkers

Gebruikershandleiding NL

Gebruikershandleiding LightLift 13.70

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page