top of page

 +31 (0)252 285 005

Home  

LightLift 1370 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

Op zoek naar een compacte spinhoogwerker?
De LightLift 13.70 is zeer compact met een laag eigen gewicht van 2.185 kg. De ideale spinhoogwerker voor precisiewerk.

 Voor iedere hoogteklus een passende machine

 Vrijblijvend advies voor uw werkzaamheden

 Service team, werkplaats en onderdelenmagazijn

LightLift 1370 Performance IIIS Benzine-Diesel-Lithium

De Hinowa LightLift 13.70 is een compacte spinhoogwerker.


Hinowa heeft een nieuwe Performance IIIS reeks uitgebracht. Deze serie machines zijn veelzijdige en compacte spinhoogwerkers met in verhouding hoge capaciteiten. De kleine modellen, zoals de Lightlift 13.70 en 15.70 zijn heel compacte machines en passen slechts door een enkele deur. De hoogte van alle Performance LightLift hoogwerkers is tijdens het verplaatsen onder de 2 meter; de machines passen hiermee onder een deur door.


Het stabilisatiegebied van de machines  is gering en op hellingen tot 16º heeft de machine een automatische ondersteunende stabilisatie.

De  LightLift 13.70 heeft een laag eigen gewicht van 2185 kg en stabilisatiegebied van 2800 x 2800 mm. Daarnaast is de machine ideaal voor precisiewerk. De werkbak heeft afgeronde hoeken en zorgt hiermee voor een betere benadering van de muur en maakt de meest delicate operaties mogelijk.

Omdat de Hinowa Lightlift 13.70 mooi compact is kan de spin gemakkelijk manoeuvreren bij binnen werkzaamheden in kleine ruimten. Daarnaast is de machine zeer geschikt voor buiten werkzaamheden, door de rupsbanden kan de hoogwerker op moeilijke ondergronden worden ingezet.
Deze compacte machine is 3900 x 1305 x 1995 mm en heeft een werkhoogte van 13,30 meter en een reikwijdte van 7,08 meter met een platformcapaciteit van 230 kg. De spin wordt door ons geleverd met non-marking rupsen.

Hinowa spinhoogwerkers zijn als standaard kleur rood, maar kunnen optioneel in uw eigen bedrijfskleuren worden geleverd.


Aandrijving

De Hinowa Lightlift 13.70 heeft naar keuze als standaard uitvoering een HONDA iGX390 benzine motor of een HATZ 1B40 dieselmotor. Naast een benzine of diesel verbrandingsmotor is de machine elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer.


Optioneel is de machine verkrijgbaar met een Lithium-Ion accu pakket ( (3,6kWh met snel laad systeem). Lithium-Ion accu’s zijn minder schadelijk voor het milieu; ze hebben een hoge energiedichtheid, lange levensduur en minimale onderhoud nodig.


Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De machines van Hinowa zijn conform de Europese veiligheidsnorm EN 280. De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III LightLift reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines een veilige keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:

  • De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.

  • Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.

  • Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.

  • Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen

  • Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.

  • Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.

  • Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.


Optioneel kan worden gekozen voor een anti-beknellingsinrichting (SkyGuard®). Deze kan altijd achteraf worden gemonteerd als deze in eerste instantie niet is gemonteerd.


Spinhoogwerker zelf op een aanhanger vervoeren?

Wij hebben aanhangers in ons assortiment om diverse  spinhoogwerkers zelf veilig te kunnen vervoeren. Bij interesse hiervoor adviseren wij u graag.

Specificaties

Merk:
Motor type(s):
Werkhoogte:
Reikwijdte:
Up & over:
Platformcapaciteit:
Platform Afmetingen:
Hellend vlak:
Snelheid:
Onderstel:
Stabilisatiegebied:
Gewicht:

Hinowa

Benzine; Honda iGX390 en 230V Elektra
Diesel; Hatz 1B40 en 230V Elektra
Elektra; Lithium accu pakket

13,30 meter

7,08 meter

4,90 meter

230 kg

1.305 x 600 mm

1,4 - 2,6 km/u

786 mm (verstelbaar onderstel is optioneel)

2.800 x 2.800 mm

2.185 kg

Ik weet genoeg! Vertel mij meer.

Bestandsnaam

Omschrijving

Download

Downloads

Brochure

Brochure Hinowa Performance spinhoogwerkers

Specificaties en lastdiagram

Specificaties Hinowa LightLift 13.70 spinhoogwerker

Handleiding

Handleiding

Onderhoud en service 

Safety Lift is sinds 1995 de importeur van Hinowa in Nederland. Wij hebben onze werkplaats voor service- en onderhoudsdiensten in Nieuw - Vennep. Ons service team kan daarnaast telefonisch of op locatie storingen van Hinowa machines verhelpen.

Kopen, leasen of alternatieven?

U heeft interesse in een spinhoogwerker en wilt deze kopen, maar u vraagt zich af hoe u de aankoop wilt gaan financieren. U kunt deze machine kopen, maar wij bieden alternatieven. U kunt de machine bijvoorbeeld leasen. Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die bekend is met onze machines en adviseren u graag over de mogelijkheden.

bottom of page