scrollh:
Delen:

Home | Spinhoogwerkers | Hinowa Performance IIIS LightLift 1570 Benzine-Diesel-Elektrisch

Hinowa Performance IIIS LightLift 1570 Benzine-Diesel-Elektrisch

Hinowa Performance IIIS LightLift 1570 Benzine-Diesel-Elektrisch

  Eigenschappen:

 • Merk : Hinowa
 • Motor types
  Benzine : Honda iGX390 en 230V elektra
  Diesel : Hatz 1B40 en 230V elektra
  Elektra : Lithium accu pakket
 • Werkhoogte : 15,40 m
 • Reikwijdte : 6,60 m
 • Up & over : 7,00 m
 • Platformcapaciteit : 230 kg
 • Platform Afmetingen : 1335 x 690 mm
 • Gewicht : ca 1950 kg
 • Stabilisatiegebied : 2800 x 2800 mm
 • Onderstel : Verstelbaar 748 - 1100 mm
 • Binnen/buiten : Binnen & buiten
 • Hellend vlak: 16ยบ / 28,7%
Ik wil meer informatie


De spinhoogwerker Hinowa LightLift 1570 past door een deurSpinhoogwerker Hinowa LightLift 1570 stabiel uitstempelenSpinhoogwerker Hinowa LightLift 1570 ideaal voor binnen werkzaamhedenSpinhoogwerker Hinowa LightLift 1570 uit met up and over bereikSpinhoogwerker Hinowa LightLift 1570 uit

Sterke punten

Hinowa Performance IIIS LightLift 15.70 - 15 meter hoogwerker

De Hinowa Performance IIIS LightLift 15.70 is een compacte 15 meter spinhoogwerker met een kniktelescoopmast, past door een enkele deur en is met zijn capaciteiten een uiterst compacte en betrouwbare machine.
Deze 15 meter hoogwerker is zowel voor binnen als buiten werkzaamheden goed inzetbaar. Voor binnen gebruik voorzien wij de machine van non-marking rupsen zodat de machine geen sporen op de vloer achterlaat. De rupsbanden van de spin maken het mogelijk om buiten over moeilijke ondergrond en onverhard terrein te kunnen rijden.

De Hinowa 15.70 heeft een te verbreden onderstel van 748 tot 1100 mm. Hiermee past de machine door smalle gangen en kan hij bij voldoende ruimte verbreed worden voor extra stabiliteit.
De LightLift 15.70 heeft een werkhoogte van 15,40 meter, een reikwijdte van 6,60 meter, up & over van 7 meter en een platformcapaciteit van 230 kg. De werkbak heeft stroomvoorziening, kan 124º roteren en is afneembaar.

De nieuwe JIB van de Hinowa 15.70 maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden optimaal te profiteren en te werken met 2 operators inclusief gereedschap tot een gewicht van 230 kg.
Hinowa Performance IIIS LightLift spinhoogwerkers hebben een afstandsbediening met kabel en een automatische stabilisatie funtie.

Hinowa spinhoogwerkers zijn rood, maar kunnen optioneel in uw bedrijfskleur worden geleverd.

Aandrijving Hinowa LightLift 15.70

De Hinowa LightLift 15.70 spinhoogwerker is leverbaar met een HONDA iGX390 benzine motor of een HATZ 1B40 dieselmotor. Daarnaast is de machine elektrisch bedienbaar door middel van een verlengsnoer.

De machine is optioneel verkrijgbaar in een Lithium-Ion uitvoering (3,6kWh Lithiumbatterijpakket met snel laad systeem). Lithium-Ion accu’s zijn minder schadelijk voor het milieu; ze hebben een hoge energiedichtheid, lange levensduur en minimale onderhoud nodig.

Veiligheid van de Hinowa Performance III-serie spinhoogwerkers

De machines van Hinowa worden geproduceerd conform de Europese veiligheidsnorm EN 280. De compacte spinhoogwerkers uit de Hinowa Performance III LightLift reeks hebben identieke overeenkomsten die deze machines een veilige keuze maken bij werksituaties waar operators elkaar op verschillende spinhoogwerkers afwisselen:
• De afstandsbedieningen hebben allemaal hetzelfde lay-out en eenvoudige bediening; zo kunnen bijvoorbeeld praktische besturingsopdrachten worden gegeven voor zelfstabilisatie, beweging armen en verplaatsing. Een display toont de operator belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld een waarschuwing als de machine service nodig heeft.
•  Alle Performance III spinhoogwerkers hebben een werkbak met een lastbegrenzer en een draagvermogen van 230kg om elk misverstand over de bereikbaarheid van de werkgebieden en het compacte stabilisatiegebied te voorkomen.
•  Remote assistance on Hinowa machine systeem (R.A.H.M.); mogelijkheid voor controle op afstand via software om positie te kunnen bepalen en ondersteuning te geven aan de operator.
•  Een met sleutel afsluitbare noodbedieningskast voor het mastgedeelte om maximale veiligheid te waarborgen
•  Scheefstand en kantel beveiliging bij verplaatsen van de machine; in geval van een oprit of helling vermindert de machine automatisch van snelheid.
•  Een dubbele afsluitklep voor de stempelpoten beschermd tegen onbedoelde schokken.
•  Led verlichting op de stempelpoten met een laag energieverbruik.

Als extra optie kan worden gekozen voor een anti-beknellingsinrichting (SkyGuard®). Deze kan altijd achteraf worden gemonteerd als deze in eerste instantie niet is gemonteerd.

Een Hinowa hoogwerker leasen?

U heeft gekozen voor een geschikte spinhoogwerker voor uw werkzaamheden. Na deze keuze kunt u zich afvragen hoe u deze machine wilt gaan financieren. Deze beslissing zal afhankelijk zijn van uw wensen, eisen en situatie.
Naast het kopen van een nieuwe hoogwerker kunt u er voor kiezen om deze spin te leasen. Bij het leasen van een machine wordt een contract afgesloten met een vast tarief en afgesproken termijn staan, passend bij uw wensen.
Wij werken al jaren samen met een leasemaatschappij die veel ervaring heeft in de hoogwerkersbranche en helpen u graag bij de leasemogelijkheden voor uw nieuwe machine.

Aanhanger

Wij leveren ook aanhangers om deze compacte spinhoogwerker zelf veilig te kunnen vervoeren. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Onderhoud en service

Safety Lift is sinds 1995 importeur van Hinowa. Ons gespecialiseerde team heeft veel ervaring met Hinowa spinhoogwerkers en bij storingen of problemen staan wij voor u klaar.
Kleine storingen kunnen wij vaak telefonisch oplossen, wij hebben servicebussen rijden die op locatie storingen verhelpen, en in onze werkplaats kunnen wij keuringen, service- en onderhoudsdiensten uitvoeren.

Hinowa Performance Lifthlift IIS spinhoogwerkers

De nieuwe Performance IIIS LightLift serie compacte en gebruikersvriendelijke spinhoogwerkers van Hinowa bestaat uit de volgende modellen:
•  Hinowa LightLift 13.70 – 13 meter spinhoogwerker
•  Hinowa LightLift 15.70 - 15 meter spinhoogwerker
•  Hinowa LightLift 17.75 MK2 - 17 meter spinhoogwerker
•  Hinowa LightLift 20.10 MK2 - 20 meter spinhoogwerker
•  Hinowa LightLift 26.14 - 26 meter spinhoogwerker
•  Hinowa LightLift 33.17 - 33 meter spinhoogwerker

Heeft u interesse in de Hinowa machine, maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button, ook als u een vrijblijvende offerte van ons wilt ontvangen.

Wist u dat u de LightLift 15.70 spinhoogwerker kan huren via ons bij Safety Rent en de kleine spinhoogwerker ook als occasion machine aanbieden?Ik wil meer informatie

Aanvullende media

Specificaties en lastdiagram
Brochure© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring