scrollh:
Delen:

Home | Autohoogwerkers

Autohoogwerkers

Een autohoogwerker, of vrachtwagen hoogwerker, is een hoogwerker die op een auto of vrachtwagen is bevestigd. Socage autohoogwerkers hebben een groot zijdelingswerkbereik, kunnen compact stempelen, zijn eenvoudig bedienbaar en uitermate betrouwbaar. Sinds 2021 heeft Socage diverse modellen uitgebreid met SPEED automatische stabilisatie; met één druk op de knop wordt de hoogwerker waterpas gezet.

Bent u benieuwd wat een Autohoogwerker van Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod autohoogwerkers en neem gerust contact met ons op als u vragen over onze hoogwerkers heeft. Wij adviseren u graag.Historie Socage autohoogwerkers


Socage begon in het jaar 1974 met het fabriceren van metalen onderdelen voor diverse markten. In 1981 begon Socage de richting te veranderen naar het zelf produceren van autohoogwerkers en stootte langzaam het fabriceren van metalen onderdelen van derde af. Socage was een van de eerste fabrieken die begon met het maken van autohoogwerkers op de Italiaanse markt en zag snel hun markt aandeel groeien. De grootste stap werd gezet in 2009 toen Socage door middel van een groep investeerders werd overgenomen. Alle investeerders waren al jaren actief in de hoogwerker markt en zorgde er voor dat Socage niet alleen in Italiê marktleider is.De grootste investeringen werden gedaan in het versimpelen van de bediening, betere afwerking, compact en meer werkbereik en gezocht naar importeurs in de wereld om Socage een wereldwijde marktleider te laten worden. De laatste serie die Socage heeft ontworpen heeft Speed automatische stabilisatie.


Socage autohoogwerkers met Speed stabilisatie


De reeks Speed autohoogwerkers van Socage hebben zelf stabilisatie. De hoogwerker kan na ??n druk op de knop op een snelle en veilige manier automatisch stabiliseren. Deze functie kan vanaf de grond en vanuit de werkbak worden uitgevoerd.

De kleinere modellen autohoogwerkers hebben met een hoogwerker met vaste verticale stempelpoten (H + H) die binnen de breedte van de wagen kunnen stempelen.
De grotere modellen autohoogwerkers hebben multi-zone stempelpoten (HE + H) en kunnen smal stempelen vanuit de breedte van de wagen bij weinig ruimte, zoals bijvoorbeeld in een smalle straat, maar kunnen ook breed stempelen voor een grotere capaciteit. Daarnaast kan de hoogwerker ook aan 1 kant smal en aan 1 kant breed stempelen.
Sommige grote vrachtwagen autohoogwerkers hebben een uitgebreide multi-zone stabilisatie functie (HE + HE).


Chassis van Socage autohoogwerkers


De hoogwerkers van Socage kunnen naar keuze op diverse autochassis worden gebouwd, zoals bijvoorbeeld op Iveco, Nissan en Ford wagens, afhankelijk van de werkhoogte en draagvermogen van de werkbak.


 


Zoekt u geen nieuwe, maar een occasion autohoogwerker? Wij verkopen ook tweedehands machines.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring