scrollh:
Delen:

Home | Autohoogwerkers

Autohoogwerkers

Een autohoogwerker, of vrachtwagen hoogwerker, is een hoogwerker die op een auto of vrachtwagen is bevestigd. Socage machines hebben een groot zijdelingswerkbereik, kunnen compact stempelen, zijn eenvoudig bedienbaar en uitermate betrouwbaar. Sinds 2021 heeft Socage diverse modellen uitgebreid met SPEED automatische stabilisatie; met een druk op de knop wordt de machine waterpas gezet.

Bent u benieuwd wat Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem gerust contact met ons op als u vragen over onze machines heeft. Wij adviseren u graag.Historie Socage autohoogwerkers

Socage begon in het jaar 1974 met het fabriceren van metalen onderdelen voor diverse markten. In 1981 begon Socage de richting te veranderen naar het zelf produceren van autohoogwerkers en stootte langzaam het fabriceren van metalen onderdelen van derde af. Socage was een van de eerste fabrieken die begon met het maken van autohoogwerkers op de Italiaanse markt en zag snel hun markt aandeel groeien. De grootste stap werd gezet in 2009 toen Socage door middel van een groep investeerders werd overgenomen. Alle investeerders waren al jaren actief in de hoogwerker markt en zorgde er voor dat Socage niet alleen in Italiê marktleider is.

De grootste investeringen werden gedaan in het versimpelen van de bediening, betere afwerking, compact en meer werkbereik en gezocht naar importeurs in de wereld om Socage een wereldwijde marktleider te laten worden. De laatste serie die Socage heeft ontworpen heeft Speed automatische stabilisatie.


Bestelwagen autohoogwerkers

Socage heeft de volgende type bestelsagen autohoogwerkers:

• De 12VT bestelwagen autohoogwerker heeft een knikarm mast met een werkhoogte tot 12 meter.
• De 15VTJ bestelwagen autohoogwerker heeft een knikarm mast met jib en een werkhoogte tot 15 meter

Om met deze bestelwagens te kunnen rijden is een rijbewijs B nodig.

Autohoogwerkers

Socage heeft de volgende serie autohoogwerkers:

• De D-serie autohoogwerkers hebben een kniktelescoop mast en zijn verkrijgbaar vanaf 20 meter werkhoogte en gaan tot een werkhoogte van 28 meter.
• De DJ-serie autohoogwerkers hebben een kniktelescoop mast met jib en zijn verkrijgbaar met een werkhoogte van 21 meter.
• De T-serie autohoogwerkers hebben een telescoopmast en zijn verkrijgbaar vanaf 14 meter werkhoogte en gaan tot een werkhoogte van 23 meter.
• De TJ-serie autohoogwerkers hebben een telescoopmast met jib en zijn verkrijgbaar met een werkhoogte van 21 meter.

Om met een van bovenstaande wagens te kunnen rijden is een rijbewijs B nodig.

Vrachtwagen hoogwerker

Socage heeft de volgende serie vrachtwagen hoogwerkers:

• De DJ-serie vrachtwagen hoogwerkers hebben een kniktelescoop mast met jib en zijn verkrijgbaar met een werkhoogte van 21 meter.
• De TJ-serie vrachtwagen hoogwerkers hebben een telescoopmast met jib en zijn verkrijgbaar met een werkhoogte vanaf 21 meter tot 51 meter.
• De TJJ-serie vrachtwagen hoogwerkers hebben een telescoopmast met dubbele jib en zijn verkrijgbaar met een werkhoogte vanaf 39 meter tot zelfs 100 meter.

Om met een van bovenstaande vrachtwagens te kunnen rijden is een rijbewijs C nodig.

Socage autohoogwerkers met Speed stabilisatie

De reeks Speed hoogwerkers van Socage hebben zelf stabilisatie. De machine kan met een druk op de knop op een snelle en veilige manier automatisch stabiliseren. Deze functie kan vanaf de grond en vanuit de werkbak worden uitgevoerd.

De kleinere modellen machines hebben een hoogwerker met vaste verticale stempelpoten (H + H) die binnen de breedte van de wagen kunnen stempelen.
De grotere modellen machines hebben multi-zone stempelpoten (HE + H) en kunnen smal stempelen vanuit de breedte van de wagen bij weinig ruimte, zoals bijvoorbeeld in een smalle straat, maar kunnen ook breed stempelen voor een grotere capaciteit. Daarnaast kan de machine ook aan 1 kant smal en aan 1 kant breed stempelen.
Sommige grote vrachtwagen hoogwerkers hebben een uitgebreide multi-zone stabilisatie functie (HE + HE).

Chassis van Socage autohoogwerkers

De hoogwerkers van Socage kunnen naar keuze op diverse autochassis worden gebouwd, zoals bijvoorbeeld op Iveco, Nissan en Ford wagens, afhankelijk van de werkhoogte en draagvermogen.

 

Zoekt u geen nieuwe, maar een occasion autohoogwerker? Wij verkopen ook tweedehands machines.© 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring