scrollh:
Delen:

Home | Schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker, of ook wel schaarlift genoemd, is een machine met een platform die personen recht omhoog kan liften naar een gewenste werkplek op hoogte.

Wij zijn importeur van Airo en hebben een ruim assortiment scharen met werkhoogtes tussen de 7 en 20 meter. Bent u benieuwd wat Safety Lift voor u kan betekenen? Bekijk ons machine aanbod en neem gerust contact met ons op als u vragen over onze hoogwerkers heeft. Wij adviseren u graag.Schaarhoogwerkers van Airo

Een schaarhoogwerker kopen doe je bij Safety Lift. Wij hebben een assortiment scharen met werkhoogtes tussen de 7 en 20 meter. Airo is in 1980 begonnen in Emilia Romagna Italië met als doel hoogte en veiligheid te combineren. Airo is oud Griekse en betekent omhoog bewegen.

Airo machines, zowel de scharen als zelfrijders, zijn zo compact mogelijk gemaakt en maken het mogelijk om werkzaamheden uit te kunnen voeren in kleine smalle binnenruimten of smalle buitenplaatsen. De hoogwerkers zijn verkrijgbaar met een elektrische, diesel of hybride (elektrisch en diesel) aandrijving.

Schaarliften klein

Airo heeft diverse modellen elektrische schaarliften die klein en compact zijn, ideaal voor binnen werkzaamheden in bijvoorbeeld smalle gangen.

XS-serie schaarliften

De XS serie van Airo is een reeks zelfrijdende micro schaarliften en beschikbaar met werkhoogtes tussen de 6,70 en 9.38 meter. Met afmetingen van slechts 1,82 x 0,765 meter en inklapbare hekjes passen deze gemakkelijk door deurposten. Het werkplateau is ingeschoven 1,65 meter x 0,765 meter en kan verlengd worden naar 2,65 meter.
Safety Lift heeft in deze reeks een 7 meter schaarlift type XS7 E, 8 meter schaarlift type XS8 E en 9 meter schaarlift type XS9 E.

EN-serie schaarliften

De EN serie zijn nog steeds compacte schaarhoogwerkers voor diverse binnen werkzaamheden, maar zijn iets groter zodat ze een grotere capaciteit kunnen bieden. Deze serie is beschikbaar met werkhoogtes tussen de 8,30 meter en 14 meter. Het werkplateau is ingeschoven 2,25 meter x 0,89 meter en kan worden verlengt naar 3,75 meter.
Safety Lift heeft in deze reeks een 8 meter schaarlift type X8 EN, 10 meter schaarlift type X10 EN, 12 meter schaarlift type X12 EN en 14 meter schaarlift type X14 EN.

Mini schaarliften

Naast de elektrische zelfrijdende schaarliften heeft Airo hand verrijdbare mini schaarliften die elektrisch (hydraulisch) heffen. Dit is de XP en XLP serie. Deze schaarliften hebben een werkhoogte tussen de 4,60 en 5,35 meter met plateau afmetingen van 1,05 meter x 0,57 meter. Vraag bij interesse naar onze mogelijkheden


Schaarhoogwerkers binnen of buiten

Airo een lijn brede schaarhoogwerkers voor binnen en buiten voor als er geen ruimte beperkingen zijn. Omdat deze machines breder zijn geven ze extra stabiliteit met een grotere capaciteit. Zo hebben de brede uitvoeringen een grotere platformcapaciteit en zijn ze beschikbaar met werkhoogtes tussen de 8,30 en 15,90 meter.

EW-serie schaarhoogwerkers binnen

De EW serie schaarhoogwerkers zijn brede elektrische schaarhoogwerkers voor binnen werkzaamheden. 

EW WIND-serie schaarhoogwerkers buiten

De EW Wind schaarhoogwerkers zijn schaarhoogwerkers voor binnen en buiten. Omdat deze ook buiten kunnen worden ingezet zijn ze zwaarder dan de EW scharen.


Schaarhoogwerkers ruw terrein

RT-serie schaarhoogwerkers ruw terrein

De RT-serie schaarhoogwerkers zijn ontworpen voor werkzaamheden op ruw terrein. De machines zijn leverbaar met werkhoogtes vanaf 12,15 meter en keuze uit een diesel, elektrische of hybride uitvoering.

 

Schaarhoogwerker met extra groot werkplateau

XL-serie schaarhoogwerkers extra groot werkplateau

De XL schaarhoogwerkers hebben een extra groot werkplateau. Ingeschoven is de werkruimte 4,40 meter x 2,01 meter en aan beide kanten kan het plateau met 1,50 meter worden verlengd. Daarnaast zijn de machines voorzien van Solid Air ruw terrein banden
De XL20 is het nieuwste model met een werkhoogte van 17,78 meter en er is een diesel schaarhoogwerker type XL20 RTD, elektrische schaarhoogwerker type XL20 RTE en hybride schaarhoogwerker type XL20RTH.

 © 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring