scrollh:
Delen:

Home | Zelfrijdende hoogwerkers

Zelfrijdende hoogwerkers

Zelfrijdende hoogwerkers, of ook vaak zelfrijders genoemd, zijn onbemande hoogwerkers en hoeven niet afgestempeld te worden vanwege hun hoge eigen gewicht. Het voordeel hiervan is dat deze hoogwerkers vanaf het werkplateau kunnen worden verplaatst. Het is wel noodzakelijk dat de zelfrijdende hoogwerker op een vlakke ondergrond wordt gebruikt.

Airo heeft een ruim aanbod zelfrijdende hoogwerkers. Bent u benieuwd wat een Airo machine voor u kan betekenen? Bekijk ons aanbod zelfrijders en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze hoogwerkers. Wij adviseren u graag.Airo zelfrijdende hoogwerkers


Safety Lift is de importeur van Airo en heeft hiermee een breed aanbod zelfrijdende hoogwerkers met werkhoogtes tussen 12 ent 23 meter en uitvoeringen met een diesel, elektrisch of hybride aandrijving. De zelfrijders van Airo zijn binnendraaiers. Dit houdt in dat met draaien van de machine de krans niet buiten de wielen komt. Hiermee kunnen de Airo hoogwerkers in krappe ruimtes werken. Door een sterke hydrauliekpomp is het mogelijk om alle functies tegelijk te bedienen zonder in te leveren op vermogen.


Airo maakt al bijna 40 jaar hoogwerkers en blijft vernieuwende hoogwerkers ontwikkelen. Ook in het hybride segment hebben de zelfrijders van Airo een lithium accu pakket voor het werken in de stad of binnen in een gebouw. Benieuwd wat een Airo zelfrijder voor u kan betekenen. Kijk verder op onze website en bij vragen neem gerust contact met ons op.


 


 © 2021 - Safety Lift - Privacyverklaring